Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Chutné a nutričně vyvážené svačinky, které si zamilují děti i rodiče

Výborná svačinka, kterou si díky její chuti zamilují děti a díky složení zase rodiče. Takové jsou produkty značky Goodies, která právě vstupuje i na český trh. Goodies patří do velké rodiny společnosti Hero, vyrábějící mimo jiné kojeneckou a batolecí výživu generacemi prověřené značky Sunar. Goodies nabízí nutričně vyvážené svačinky pro děti od tří let, přičemž kladou důraz na kvalitní složení, skvělou chuť i praktické a hravé balení.

Vybrat dobrou svačinku pro předškoláka nebo menšího školáka není jednoduché. Na trhu najdeme širokou nabídku produktů pro miminka a batolata, které ale pro větší děti s vyvinutější paletou chutí již nejsou tak zajímavé. Rodiče tak často sáhnou po výrobcích určených pro dospělé, ty ovšem svým nutričním profilem neodpovídají potřebám malých a předškolních dětí. Tyčinky a různé snacky pro větší děti bývají často plné přidaného cukru, soli, nezdravých tuků, umělých přísad či barviv.

Nová značka Goodies proto přináší na trh produkty, které jsou atraktivní a chutné pro děti a zároveň vhodné z pohledu nutričně vyvážené stravy. Rodiče tak nebudou nemuset trávit dlouhé minuty mezi regály a číst složení výrobků, aby věděli, kde najdou ten nejlepší. Goodies se jednoduše vydaly na cestu lepších svačinek, které budou dětem opravdu chutnat a uspokojí jejich mlsné jazýčky.

Slané i sladké svačinky pro nejmenší
V nabídce Goodies, která se bude postupně rozšiřovat, nechybí hravé křupky, ovocné plátky a tyčinky, a to hned v několika chuťových variantách. Tyčinky ani křupky nejsou smažené, obsahují pouze kvalitní oleje a nenajdeme v nich žádný přidaný cukr.

Na své si přijdou malí milovníci nejrůznějších variací chutí. Křupky ve hravých tvarech obsahují vysoký podíl vlákniny a děti si je vychutnají v příchutích sýr a cibule a pizza nebo v ovocné variantě s banánem a jahodou, kde jsou křupky obaleny práškem ze sušeného ovoce. Skvělou svačinkou do malé ruky jsou pak zeleninové tyčinky bez přidané soli, vyrobené z kukuřičné mouky, hrášku, kukuřice a rajčat.

Malé zobnutí na hřišti i na cestách vyřeší sušené ovocné plátky jablek nebo jahod – nic než 100 % ovoce bez přidaných cukrů s vysokým obsahem vlákniny.

Šikovnou svačinkou, která zažene chuť na něco sladkého, jsou mini ovesné tyčinky s obsahem cereálních vloček v příchutích malina/jablko a pomeranč/jablko. Mini šťavnaté tyčinky s celozrnnými ovesnými vločkami jsou bohaté na vlákninu, obsahují rozinky a ovocné šťávy. Pro případ, že děti potřebují ke svačině něco většího, připravila značka Goodies ovesné tyčinky z cereálií a vlákniny, které zaujmou plnou ovocnou chutí mandarinky nebo jahody. Kromě varianty mini jsou dostupné i větší ovesné tyčinky s mandarinkou nebo jahodou.

Na výlet, na hřiště i do školy
Svačinky Goodies zaujmou nejen čistým složením, ale také svými hravými a veselými obaly, které si děti zamilují. Praktické balení křupek přijde vhod na dětském hřišti, ve škole i školce nebo na rodinném výletu či dovolené. Goodies tak mohou být pořád po ruce jako nutričně vyvážená, a především velmi dobrá svačinka, kterou si zamilují děti i rodiče.

Goodies svačinky jsou dostupné v obchodech Kaufland a Tesco, drogeriích DM a Rossmann a také u online prodejců Rohlík, Košík, Alza a Mall. Tyčinky jsou dostupné za doporučenou maloobchodní cenu 24,90 Kč, plátky 34,90 Kč a křupky 39,90 Kč.

Zdroj a foto: Goodies

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *