Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Užijte si Karlovarský filmový festival naplno! Mattoni Life Bar s koncerty zdarma se opět otevře veřejnosti

Mattoni v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary opět připravila na prostranství u karlovarského Vřídla bohatý program. Na pódiu v oblíbeném Mattoni Life Baru se budou každý večer střídat koncerty známých kapel a zpěváků jako jsou PSH a hosté, David Koller, Richard Krajčo, Dan Bárta & Illustratosphere, Xindl X, a mnoho dalších. Vstup na všechny koncerty je zdarma.

V průběhu dne se o hudební zábavu postará Mattoni Live jukebox, kde si návštěvníci budou moci zvolit písně podle svého gusta.

V sobotu 29. června proběhne v Mattoni Life Baru unikátní módní přehlídka. Svou tvorbu v ní ukážou tři mladé talentované designérky a vítězky soutěže Mattoni Young Fashion Stars, jež se konala v rámci jednoho z hlavních večerů letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Anežka Kabelková, Zuzana L’os Božiková a Klára Drevenáková představí své vybrané modely za doprovodu komorní sekce České filharmonie a oblíbené moderátorky Zorky Hejdové.

Během dne poslouží prostory Mattoni Life Baru jako skvělá relaxační zóna.  V průběhu festivalu si zde můžete vychutnat trendy nealkoholické koktejly s minerální vodou Mattoni od nejvyhlášenějších barmanů. Koktejlovému menu bude kralovat letošní nejlepší nealko drink světa s názvem Nature. S ním letos zvítězil český barman Martin Vogeltanz na Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink.

Ve spolupráci s Dopravním podnikem Karlovy Vary zajistila Mattoni i oblíbený bezplatný Mattoni bus do Kyselky. Ta skýtá návštěvu Mattoni Muzea, krásnou procházku kolem historických budov bývalých lázní a místních minerálních pramenů či po turistické stezce „Po stopách skřítků“. Po předložení jízdenky z Mattoni busu, mají cestující vstupné do Mattoni Muzea zdarma.

Zdroj a foto: Mattoni

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *