Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Máte otázky ohledně IPL epilace? Web hladkapokozka.cz spojuje odborný pohled dermatologa a zkušenosti reálných uživatelek

Přemýšlíte, kde hledat ověřené a srozumitelné informace o IPL epilaci? Zkuste nový web hladkapokozka.cz. Najdete zde zkušenosti reálných uživatelek i poznatky dermatologa. Stránka vyvrací mýty a odpovídá na nejčastější otázky, abyste měli veškeré podklady, inspiraci i návody vždy po ruce.

Dozvíte se tam například, jak byly s IPL epilací spokojené vybrané české osobnosti. „Vůbec to nebolí. Člověk si pustí oblíbený seriál, udělá pohodlí a jede… Pak má na dlouho klid. Čím déle Lumeu používám, tím déle mám od chloupků pokoj, což je luxus,“ shrnuje zpěvačka Elis Mráz, která Česko reprezentovala na Eurovizi se songem Imma be. V lednu se dostala do speciálního playlistu Spotify Equal a její tvář se objevila na Times Square v Londýně. Umělkyně sama o sobě tvrdí, že trpí takzvaným vlčím syndromem. Proto se zkoušením nové metody odstraňování chloupků neváhala ani chvíli a epilátor Philips Lumea má nyní v její beauty rutině své čestné místo.

Doslova s kůží na trh šla také spisovatelka a moderátorka podcastu Svéprávné Kateřina Pantovič. Autorka knihy Kdo se postará o Annu zastává názor, že patriarchát se dá porazit i s hladkýma nohama bez podráždění. Kouzlo IPL naplno objevila při odjezdu na dovolenou, kdy nemusela řešit zapomenutou žiletku ani jestli se cítí připravená na svlékání do plavek.

Stop mýtům
Hladkapokozka.cz si klade za cíl také vyvrátit mýty, které okolo této metody odstraňování chloupků panují. „Když má člověk hustější chloupky, má samozřejmě pocit, že nic nebude fungovat. Měla jsem to naprosto stejně!“ uvedla blogerka, podnikatelka a novinářka Lucie Janotová. IPL jí šetří čas i starosti každý den, protože díky této technologii se mohla rozloučit s neustálým holením se žiletkami. Zmíněná metoda totiž zajišťuje dlouhodobé výsledky, je bezpečná i pro citlivou pleť a funguje na většinu barevných odstínů chloupků a pokožky.

Odborný pohled na pověry a možná rizika poskytuje dermatolog a oceňovaný expert na péči o pleť MUDr. Peter Kicko.Při vývoji IPL technologie se její konstruktéři inspirovali bleskem fotoaparátu. Takže jestli vám nic nedělá blesk u focení, nemusíte se obávat. IPL totiž pracuje v podstatě se stejným světlem. Nehrozí, že se popálíte, poničíte si pokožku nebo se vystavíte nebezpečnému záření,“ vysvětluje odborník.

Další informace včetně toho, jak je to s použitím IPL v létě, srovnání s laserovou epilací i praktické tipy, jak s IPL dosáhnout těch nejlepších výsledků, naleznete na stránkách www.hladkapokozka.cz

Zdroj a foto: Philips

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *