Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

ROSSMANN oslavuje 30 let na českém trhu kolekcí unikátních šatů měnících barvu

Síť drogerií ROSSMANN, která letos slaví 30. výročí svého působení na českém trhu, představila jedinečnou kolekci 30 šatů, které mění barvu na slunci. Díky působení UV záření dokáží tyto unikátní šaty změnit barvu z bílé na růžovou a symbolicky reprezentují vývoj společnosti ROSSMANN a inovace, které zavadí do svého sortimentu již tři desetiletí.

Látka SUNKOLOR pro ušití šatů byla vyvinuta ve studiu Panorama Fabrics v Berlíně. Samotnou kolekci pro ROSSMANN navrhla a ušila mladá talentovaná návrhářka Dominika Kozáková, která se pravidelně účastní módních přehlídek Fashion Week a jejíž modely nosí světové celebrity. Každý model z 30 šatů je kompletně ručně vyrobený v České republice a má svůj unikátní střih i příběh.

Látka, kterou v tuto chvíli v Česku pro výrobu oblečení nikdo jiný nevyužívá, zároveň svým nositelkám kromě úžasného vizuálního efektu přináší důležitou informaci o intenzitě UV záření. Tímto způsobem může varovat před nadměrným vystavením slunečnímu záření a upozornit také na potřebu chránit svou kůži před slunečními paprsky.

„Jsme velice rádi, že jsme ke 30. výročí ROSSMANN mohli vytvořit takto unikátní kolekci, ze které je každý kus originální. Připomíná nám to, že i každá žena je jedinečná. Pouhým představením této kolekce ale příběh šatů nekončí. Větší část z celkového počtu 30 šatů budou moci naše zákaznice vyhrát ve velké letní soutěži, která poběží na Instagramovém účtu ROSSMANN v průběhu července. Jedny šaty pak věnujeme na charitativní dražbu ve prospěch nadačního fondu AutTalk, jehož zakladatelkou je Kateřina Sokolová,” vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Šaty a jejich změna barvy mají pro společnost ROSSMANN ještě jeden symbolický význam. Takzvaná červánková kolekce ztělesňuje změnu, kterou společnost prošla za dobu svého působení na českém trhu a také budoucnost, která ji čeká. „Věříme, že stejně jako červánky značí změnu počasí a krásný nadcházející den, předznamená třicítka jedinečných šatů z této kolekce slibnou budoucnost naší společnosti. Děkujeme našim zaměstnancům, partnerům a zákazníkům, že nám již 30 let pomáhají zářit,“ doplňuje Olga Stanley.

Zdroj a foto: ROSSMANN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *