Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Nová kolekce stars kreativního týmu Filipa Gregora čerpá inpiraci v astrologii a hvězdné obloze

Vlasová kolekce STARS kreativního týmu Filipa Gregora (salon Organics by Filip Gregor) čerpala inspiraci v astrologii i v hvězdami poseté obloze. Čtyři účesy, ve kterých se prolínají ostré linie kontur, ofiny, jak krátké, tak i dlouhé, rovné či zubaté, hladké a uhlazené textury, ale také grafické efekty a vertikální melíry a pruhy jsou inspirovány čtyřmi stálicemi, hvězdami Altair, Betelgeuse, Sirius a Vega. Právě hvězdy reprezentují v astrologii soubory kvalit, ale také přinášejí inspiraci a naději. Zároveň nám připomínají nekonečnost Vesmíru a jeho velikost v kontrastu s námi lidmi.

ALTAIR – tuto nejjasnější hvězdu v souhvězdí Orla dokonale charakterizují tato slova: statečnost, opovážlivost a vizionářství. Takový je také účes modelky Anny, vytvořený hairstylistou Filipem Gregorem. Účes je nebojácný, sebejistý a liberální – linie a podholení evokují určitou dávku rebelství, ofina, která přepadává přes levé oko zase sílu jít kupředu, nebát se a rychle jednat. V tarotu je hvězda Altair zastoupena kartou Milenci.

BETELGEUSE – tato hvězda patří mezi obrovské hvězdy a je součástí pravého ramene Orionu. Je to nejšťastnější a nejvíce požehnaná hvězda na nebi, kterou charakterizují spojení vítězný, mocný, vedoucí. Účes modelky Karoliny vytvořený hairstylistkou Lucii Adámkovou je také takový. Sebejistý a pevný. Prolínání barev hravě spolupracuje s jemností a hladkostí účesu, něžná nafialovělá barva dodává něžnost rebelskémupodholení. Dominantou účesu je velká ofina sčesaná do patky, která zakrývá pravé oko. V tarotu je hvězda Betelgeuse zastoupena kartou Mág.

SIRIUS – tato hvězda patří mezi nejjasnější hvězdy na nebi, hned za Sluncem, proto ji také Egypťané nazývali „Ta zářící“. Reprezentuje dobro – dobrou vůli, oddanost, věrnost. Z pozemského vytváří duchovní, z obyčejného charismatické. Účes na modelce Lucii vytvořený hairstylistkou Petrou Urbánkovou charakterizuje propojení velmi hladkého stylu ofiny s načechranými stranami účesu. Na první pohled zaujme velká probarvená ofina, která modelce zakrývá prvé oko. Samozřejmostí je vysoký lesk, který ladí se září této hvězdy. V tarotu je hvězda Sirius zastoupena kartou Měsíc.

VEGA – tuto magickou hvězdu nalezneme v souhvězdí Orfeovy lyry a prezentuje silné charisma a také vše krásné, umělecké, vznešené, famózní a také lascivní. Účes modelky Alex vytvořený hairstylistkou Martinou Kozlíkovou působí rovněž magicky. Je poetický, ale zároveň neztrácí hravost. Dominantou je opět ofina – tentokrát oči lemující. Účes je hladký, rovný, konce vlasů jsou probarveny indigovou barvou.

Přírodní kadeřnický salon Organics by Filip Gregor nabízí profesionální kadeřnické služby na vysoké úrovni za použití přírodní vlasové kosmetiky. Salon sídlí v jedinečných historických prostorách na pražských Hradčanech. Mezi hlavní benefity salonu patří vysoká úroveň vlasové péče (od konzultací přes střihy a barvení až po doporučení následné domácí péči) a používání výhradně přírodní vlasové kosmetiky. Z nabízených služeb se liší od ostatních salónů především přírodními barvami na vlasy, které se svou kvalitou a účinností snadno vyrovnají profesionálním barvám s chemickým složením. Salon si zakládá na šetrnosti k životnímu prostředí i zdraví zákazníků. Řídí se heslem, že není nutné dělat kompromisy mezi přírodou/čistým složením a vynikajícími výsledky barvení či stylingu.

NATULIQUE je přírodní profesionální vlasová kosmetika, která ctí ekologicko-holistický přístup, udržitelnost a etickou výrobu produktů. Skandinávské tradice, vysoce kvalitní přírodní produkty péče o vlasy a neustálý vývoj profesionální vlasové kosmetiky NATULIQUE z ní dělá to nejlepší, co trh s přírodní vlasovou kosmetikou nabízí. Samozřejmostí je absolutní odmítání testování na zvířatech, recyklované a recyklovatelné obaly, certifikace kvality 360 BIOCERT ORGANIC© a téměř stoprocentně přírodní ingredience. NATULIQUE je též partnerem a podporovatelem HSI #BeCrueltyFree.

Zdroj: www.natulique.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *