Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Benefiční muzikálový galavečer Horečka úterní noci s nestárnoucími hity a hvězdným obsazením: 14. května v Divadle Broadway

Co vše se může stát během jedné úterní noci v opuštěném baru, kde kdysi bývalo až nebývale živo? V magickém prostoru plném vzpomínek ožívá dávno zašlá sláva pěveckých hvězd napříč celým 20. a 21. stoletím… Ty největší hity legendárních zpěvaček, zpěváků a kapel zazní v jediném večeru – v úterý 14. května od 19.00. Unikátní muzikálová show Horečka úterní noci přivede na jeviště Divadla Broadway v Praze Václava Noida Bártu, Olgu Lounovou, Ondřeje Rumla, Hanu Holišovou, Annu Slováčkovou či Radku Fišarovou. A také speciálního zahraničního hosta! Danyl Johnson je finalistou 6. řady soutěže X Factor, jehož mentorem byl přímo věhlasný Simon Cowell, a 14. května spolu s celkem šedesáti umělci rozezpívá a roztančí Divadlo Broadway.

Dva roky jezdím bez nehod – Ondřej Ruml

Hlavním cílem mimořádného představení je pomáhat. Výtěžek ze vstupného bude věnován Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové, jehož posláním je umožnit dětem z dětských domovů žít poté, co z nich odejdou, plnohodnotný a kvalitní život.

Horečka úterní noci se koná v obměněné podobě již počtvrté. Hlavní hrdinové, mladý milenecký pár Jana a Tomáš, čistě náhodou zavítají do zapomenutého kabaretu a zažijí tady opravdu nečekané věci! Díky kouzelnému gramofonu se vydávají na neobyčejnou cestu plnou dobrodružství a nečekaných setkání, provázenou nestárnoucími písničkami Mahalie Jackson, Elvise Presleyho, Michaela Jacksona, Freddieho Mercuryho, Whitney Houston, Beyoncé, Tiny Turner, Heleny Vondráčkovaé, Abby, kapely Lucie a dalších. Režie se ujal přední herec a režisér Městského divadla v Mostě Jiří Kraus. Náročné a působivé choreografie nastudovali interpreti pod vedením Petra Čejky, Lilian FischerovéFilipa Gregoriadese.

Edith Piaf – Radka Fišarová + Václav Tobrman

Věřím, že by každý zdravý pracující člověk, který má to štěstí a žije ve svobodě v této krásné zemi, měl společnosti něco ze sebe vrátit nazpět. Tak nejlépe, jak umí on sám. My umíme tohle. Spojit lidi, kteří milují ze srdce to, co dělají – zpěv, tanec, herectví, režii, choreografii, kostýmy, make-up, zvuk, světla, a nechat je kouzlit… pro vás, pro nás, pro ně, a hlavně pro děti, kterým pomáhá Nadační fond Veroniky Kašákové. Jestli chcete udělat dobrý skutek a vidět lidi, kteří milují to, co dělají, přijďte,“ zve za organizátory herečka, tanečnice a principálka divadelní společnosti Indigo Company Lilian Fischerová.

Pořadatelem benefičního muzikálového galavečera Horečka úterní noci je divadelní společnost INDIGO company ve spolupráci s KVArt production.

Horečka úterní noci
Kdy: 14. 5., 19:00, 14. 5., 11:00 – veřejná generálka
Kde: Divadlo Broadway (Na Příkopě 31, Praha 1)
Autoři: Lilian Fischerová, Jiří Kraus, Jana Ozoráková
Režie: Jiří Kraus
Choreografie: Petr Čejka, Lilian Fischerová, Filip Gregoriades
Účinkují: Václav Noid Bárta, Olga Lounová, Danyl Johnson, Ondřej Ruml, Hana Holišová, Anna Slováčková, Ivana Korolová, Radka Fišarová, Pavel Režný, Petra Vraspírová, Tereza Mašková, Brigita Cmuntová, Jan Kříž, Marie Křížová, Michael Kluch, Ema Katrovas, Kateřina Ujfaluši ml., Filip Jedlička, Ondřej Rychlý, Tereza Krippnerová, Tereza Vítů, Sandra Kovalíková, Veronika Mertová, Lilian Fischerová, Michael Vykus, Václav Tobrman, Jana Trojanová, Tomáš Novotný, Michal Pešek, Miroslav Dvořák, Michaela Krausová, Matyáš Procházka, Michal Krupa, Regina Razovová, Josefína Krausová, Pavel Čirip, Storm ballet studio Plzeň, Taneční škola Gregoriades a další.

Freddie Mercury – Michael Kluch + Ema Katrovas

Výtěžek z představení bude věnován Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové. Vstupné na večerní galapředstavení v ceně 199 Kč až 799 Kč (na veřejnou generálku je vstupné 200 Kč) je možné rezervovat na webu GoOut: https://goout.net/cs/divadlo/horecka-uterni-noci/rmuyd/+hujsl/

Divadelní společnost Indigo Company
Indigo Company je nezávislá divadelní a umělecká společnost, která zahájila činnost v roce 2013. Zakladatelky společnosti jsou herečky Lilian Fischerová a Jana Trojanová. Indigo Company se zabývá produkcí vlastních divadelních projektů a jejich uváděním po celé České republice. Dále pořádá taneční workshopy, literárně-hudební pořady, scénická čtení, besedy s významnými osobnostmi českého kulturního života a také benefiční komponované pořady a koncerty.

Zdroj: www.indigocompany.cz,Facebookové stránky divadelní společnosti Indigo Company

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *