Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiKosmetika

Feel Eco představuje novou koupelovou hypoalergenní kosmetiku pro nejmenší

Ačkoli se dětská pokožka skládá z pěti vrstev, stejně jako u dospělých, není ještě kompletně vyvinutá, postrádá ochranný film a je kvůli tomu náchylnější a citlivější. Zcela vyvinuta je až kolem 3. roku života. Právě na to myslela i česká společnost Feel Eco, která představila hypoalergenní řadu Baby s ohledem na citlivou pokožku. Hypoalergenní řada je vhodná pro děti od 0 do 3 let věku, alergiky nebo dospělé s citlivou a atopickou kůží.

„Řada produktů Baby kosmetiky byla vyvíjena přibližně rok a díky své vysoké kvalitě patří mezi ty, kde byl vývoj asi nejdelší včetně různých zkoušek a ověřování kvality surovin. Produkty pro naše děti u nás mají standard kvality nastaven v rámci celého portfolia nejvýš. Baby kosmetika má tedy řádné hypoalergenní testy a produkty jsou opravdu bezpečné od prvních dnů života našich nejmenších,“ říká Radek Marták, ředitel výzkumu a vývoje značky Feel Eco.

Proč by měli rodiče sáhnout právě po produktech řady Feel Eco Baby?
Když jde o děti, nechcete dělat kompromisy v kvalitě produktů, které by případně mohly mít negativní vliv na zdraví dítěte. V péči o citlivou pokožku platí, že méně je někdy více, proto produkty Feel Eco Baby obsahují pouze nejnutnější přírodní složky bez konzervantů, alergenů a parfémů. Ve filozofii Feel Eco hypoalergenní neznamená pouze „méně alergenů“, ale to že hypoalergenita produktu je ověřena nezávislým klinickým testováním HRIPT. Navíc jsou všechny použité suroviny snadno biologicky odbouratelné s minimálním dopadem na životní prostředí.

Do roka si při koupání vystačíte s jedním produktem
Pro období od narození přibližně do půl až jednoho roku života dítěte je ideální při koupeli používat pouze samotný nepěnivý Feel Eco Baby hydrofilní koupelový olej. Olej neobsahuje žádné složky vysušující pokožku, pouze jemné emulgátory, které umožňují tvorbu čisticího mléka po kontaktu s vodou a usnadňují oplachovaní přebytečných rostlinných olejů z pokožky. Obsahuje přírodní olej z rýžových slupek a makadamových ořechů a po koupeli zůstává pokožka ošetřena tenkým nemastícím hydratačním filmem. Doporučená cena včetně DPH: 249 Kč

Nejdříve po půl roce začněte používat pěnivé produkty
Po zhruba půl až jednom roce od narození získává pokožka batolete alespoň základní úroveň odolnosti, což umožňuje dlouhodobé používání pěnivých produktů jako sprchový gel a šampon. Oba produkty obsahují hojivý panthenol, speciální hydratační složky a jsou PEG-free. Feel Eco tak nabízí plynulý přechod z nepěnivého koupelového oleje na Feel Eco Baby hypoalergenní sprchový gel (Doporučená cena včetně DPH: 169 Kč), který je vhodný i pro mytí kratších vlásků. Při jeho aplikaci se na pokožce rovněž ukládají pečující hydratační lipofilní látky posilující ochrannou funkci. Ve chvíli, kdy jsou vlásky delší, je ten správný okamžik pro použití třetího přípravku řady Feel Eco Baby hypoalergenního šamponu. Doporučená cena včetně DPH: 179 Kč. Vlásky po něm budou chráněné, čisté a snadno se rozčešou.

Produkty značky Feel Eco koupíte na e-shopu www.feeleco.com, v prodejnách DM drogerie, Sklizeno nebo na e-shopech rohlik.cz, drmax.cz a pilulka.cz.

Zdroj a foto: Feel Eco

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *