Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Radečkovy párky aneb chutná a výživná svačinka pro každého školáka

Párečky patří mezi oblíbené pochoutky jak dětí, tak i dospělých. Uzeniny Příbram tak přichází s novinkou v podobě Radečkových párků, které jsou díky svému složení plnohodnotnou svačinkou pro každý den! Obsahují 85 % kuřecího a vepřového masa a nálož vitamínů a vysokého podílu vápníku. Vysokou kvalitu stvrzuje také ocenění Dětská chuťovka.

Loňské kolo soutěže Dětská chuťovka zná své vítěze! U poroty složené z dětí s těmi nejmlsnějšími jazýčky se na prvním místě umístily Radečkovy párky. Ty jsou vyrobeny pod tou nejpřísnější kontrolou, z kvalitních čerstvých surovin. Nově obsahují také vitamíny A, B1, B3, B5, B6, B12, C, E a vápník. Zároveň nemají žádný lepek ani glutamát, stačí je tak doplnit o plátek kvalitního chleba, zeleninu a stane se z nich výživná a plnohodnotná svačina nejen pro školáky. Radečkovy párky lze zakoupit v prodejnách Kaufland za cenu v akci za 25,90 Kč/200 g.

Recept na pravý americký hot dog
Suroviny:
4 ks kvalitních párků, např. Radečkových párků od Uzenin Příbram
4 brioškové bagetky
Půlka ledového salátu
10 deka cheddaru
10 deka anglické slaniny
1 celá červená cibule
2 nakládané okurky
1 stroužek česneku
2 lžíce majonézy
3 lžičky kečupu
50 g kysané smetany
100 g bílého jogurtu
Svazek čerstvých bylin
Sůl, pepř a tabasco na dochucení

Postup:
Nejdříve si připravíme dresink – bylinky a česnek nadrobno nakrájíme, smícháme se smetanou, jogurtem, majonézou a kečupem. Dle chuti přidáme sůl, pepř a tabasco a dáme vychladit do lednice. Poté se vrhneme na přípravu samotných hot dogů. Cibuli a okurky nakrájíme nadrobno a důkladně smícháme s dresinkem. Cheddar nastrouháme na hrubší kousky. Následně nadrobno nasekáme ledový salát. Poté vezmeme bagetky, nakrojíme je v půlce a ze všech stran je opečeme dozlatova. Do opečených bagetek vložíme párky a zasypeme je nastrouhaným cheddarem, opečenou slaninou a ledovým salátem. Na úplný konec přidáme vychlazený dresink a můžeme podávat.

Zdroj a foto: Radečkovy párky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *