Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování

3 tipy, jak na bezpečné cestování

Toužíte vyrazit k moři anebo do hor za hranice České republiky, jenže máte obavy z onemocnění či jiných nástrah? Kdo je připraven, nebývá následně překvapen. Naplánujte svoji dovolenou a předejděte tak různým nepříjemnostem, které by vás mohly potkat. Cestování je přeci radost, a tak se o něj nenechte ochudit.

Aktuální stav ve vybrané destinaci
Ať už jste se rozhodli jet do Chorvatska, Itálie či sousedního Polska nebo Rakouska, zjistěte si vždy aktuální situaci v dané zemi. Každá země se potýká s jinou situací. Je potřeba si zjistit, co vše je nutné pro vstup do země (antigenní test schválený Evropskou Unii, PCR test, karanténa, předvyplněné formuláře, potvrzení o ubytování atd.) Dále jaká je situace v dané zemi a do jak velké rizikovosti spadá viz webové stránky Ministerstva zahraničních věcí ČR. Kromě toho byste při plánování dovolené neměli zapomenout ani na svůj návrat ze své destinace. Předejdete tak neblahému překvapení z nutnosti nastoupení karantény či zaplacení PCR testu. Jiné podmínky se u všech zemí také liší v tom, že jste v posledních týdnech a měsících prodělali covid-19 anebo jste byli očkovaní druhou dávkou. Nezapomeňte, že podmínky pro vstup do vaší cílové destinace se mohou měnit velmi rychle.

Cestovní pojištění jako nutnost
Kamkoliv se vydáváme mimo Česko měli bychom dbát na vhodné cestovní pojištění. Lepší je nepříjemnostem předcházet a šetřit svoji peněženku před velkými a neplánovanými výdaji v zahraničí. Jedním takovým může být onemocnění či zranění. Mnoho z pojišťoven dnes pojistí nejen vás, ale i vašeho čtyřnohého mazlíčka, automobil, ale také i léčebné vynálohy spojené s onemocněním covid-19. U pojištění dbejte na dostatečné plnění a zahrnutí všeho, co potřebujete. Plánujete se potápět či provozovat rizikové sporty, nezapomeňte se připojistit. Dále je velmi důležité, abyste pojištění nenechávali na poslední chvíli a mohli si vybrat to ideální pro vás, které obsahuje potřebná připojištění a je vhodné pro vaši cílovou destinaci.

Chraňte sebe, ale i své okolí
Kromě pasu či občanského průkazu, cestovního pojištění a dalších nezbytných věcí byste měli myslet i na ochranu vůči onemocnění covid-19. „Na cesty je vhodné si přibalit nákrčník CUBEprotect, který je ideální ochranou FFP3 společně s rukavicemi. Vše je vyrobeno z virucidního a baktericidního materiálu, a tak ochrana nejen na cestách zaručena. Navíc díky tomu i ušetříte, vše je opakovaně nositelné a ochrana je neměnná,“ doporučuje Miroslav Pigan, ředitel společnosti CUBEprotect. Kromě nákrčníků byste měli dbát i pravidelnému mytí rukou, minimálním dotekům na obličeji a vyvarování se blízkému kontaktu s jinými osobami.

Produktové tipy CUBEprotect:
Nákrčník CUBEprotect
Scarf 99% je prodyšný nákrčník, který byl vytvořen za účelem ochrany dýchacích cest před škodlivými částicemi. Obsahuje oboustranný filtr (účinnost 99,395 %) na úrovni FFP3 a je vyroben z aktivního virucidního materiálu, který poskytuje permanentní ochranu před bakteriemi a viry. Díky své konstrukci je nákrčník CUBEprotect vhodný pro každý tvar obličeje, ke kterému dokonale přilne díky tvarovatelnému nosnímu klipu a nastavitelné zadní brzdě, již lze nákrčník stáhnout. Speciálně vyvinuté vlákno BioGenAg má aktivní biogenní stříbro v samotném jádru nikoliv dodatečně aplikované pouze na povrch, díky čemuž je virucidní funkce neměnná v čase. S účinností více než 99 % nejen zastavuje, ale také kompletně likviduje bakterie a viry na úrovni RNA během několika minut. Unikátní filtr navíc chrání uživatele před nebezpečnými částicemi (prach, viry, bakterie, mikroby, pyly, alergeny aj.). Nákrčník i použité materiály byly testovány nezávislými laboratořemi a deklarovaná účinnost je potvrzena právě výsledky testů, nikoliv přísliby výrobců materiálu. Nákrčníky se šijí pouze v ČR, i všechny použité materiály pocházejí z Česka či Slovenska. K dostání v šedé anebo černé barvě od 799 Kč na www.Mall.cz anebo www.cubeprotect.cz

Rukavice CUBEprotect
Rukavice jsou vyráběny z aktivního virucidního materiálu, který poskytuje permanentní ochranu (účinnost vyšší než 99 %) před bakteriemi a viry. Chrání při běžných činnostech, jako je nakupování, jízda v MHD, sportu a dalších, kde existuje riziko přenosu nákazy dotykem. Výjimečnost CUBEprotect rukavic je zajištěna použitím virucidního materiálu, který ničí veškeré bakterie i viry při střetu s povrchem, a to jak zvenčí, tak zevnitř. Díky tomu se nemusíte bát, že škodlivé mikroorganismy ulpí na povrchu rukavic a vy se jimi při jejich sundávání nechtěně kontaminujete Na rozdíl od jednorázových rukavic je použitý materiál citlivý k pokožce rukou a je tak vhodný i k dlouhodobému nošení. Speciálně vyvinuté vlákno BioGenAg má aktivní biogenní stříbro v samotném jádru nikoliv dodatečně aplikované pouze na povrch. Díky čemuž je virucidní funkce neměnná v čase, a dokonce ani po násobném vyprání se nemění jeho účinnost ochrany. Díky jedinečné technologii jsme schopni nabídnout rukavice CUBEprotect i ve variantě Touch, která umožňuje ovládání dotykového displeje mobilních zařízení. K dostání v šedé nebo černé barvě od 299 Kč na www.Mall.cz anebo www.cubeprotect.cz

Foto: archiv a CUBE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *