Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Třikrát vypalované porcelánové nádobí od Fabini zvládne i každodenní stolování a ozvláštní společné chvíle s rodinou i s přáteli

Čas strávený u jídla je stejně hodnotný jako jeho příprava, věří český výrobce Fabini. Proto vedle nerezového nádobí představuje také nadčasovou kolekci prvotřídního třikrát vypalovaného porcelánu z unikátního Sedleckého kaolinu. Ta vznikla ve spolupráci s karlovarským Thunem a díky své kvalitě je určena pro každodenní použití.

Porcelánový servis už dávno neznamená nádobí ve vitrínce v obývacím pokoji, které se vytáhne jednou za rok na Vánoce. Značka Fabini nabízí moderní porcelánové nádobí vhodné na každodenní použití, které můžete bez obav oplachovat v myčce. Díky své jednoduchosti a nadčasovosti se bude vyjímat v každé kuchyni. A hodí se i jako ideální dar během nadcházející svatební sezony.

Přednosti porcelánu
Proč sáhnout po porcelánovém servisu? Porcelán má jiné vlastnosti než obyčejná keramika, je tenčí a lehčí. Nádobí má také pevnější povrch, takže se nemusíte bát poškrábání nebo popraskání glazury. Porcelánové nádobí od Fabini se vypalovalo dokonce třikrát při 1400 °C, aby se dosáhlo maximální odolnosti.

U servisu se počítá také celkový dojem, porcelán je elegantní a každému stolování dodává slavnostní nádech. Výhodou kolekce je pak sladěné nádobí. A na bílé barvě jídlo vypadá nejlépe, na tom se shodují kuchaři i foodblogeři.

Nádobí dodává moderní nádech jemná linka v barvách typických pro Fabini, zelené nebo červené. Na e-shopu fabini.cz najdete v sekci Porcelánové nádobí prakticky vše, od šálku, přes sadu talířů, až po slánku.

Jednoduchý recept, jak posunout stolování o úroveň výš
„Porcelánové sady od Fabini obsahují i tradičnější kousky, které v domácnostech často chybí, například polévkovou mísu, omáčník nebo klasickou konvici na čaj, jejichž použití posune stolování na vyšší úroveň,” je přesvědčený Jan Fabini.

„Naším cílem bylo, aby porcelánové, stejně jako naše ostatní nádobí, splňovalo požadavky na kvalitu, a zároveň bylo krásné a nadčasové,” pokračuje Jan Fabini.

Nádobí z porcelánu od Fabini je vhodné do myčky i do mikrovlnky, samotný porcelán je vyroben z certifikovaných materiálů, které neovlivňují chuť ani vůni jídla. Na nádobí jsou použité pouze ekologické barvy bez těžkých kovů. Nádobí můžete zakoupit po jednom kusu i ve výhodných sadách.

Zdroj a foto: fabini.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *