Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Inovované prostředky do myčky od Tierra Verde

Zcela přírodní složení a plná biologická odbouratelnost jsou v případě prostředků do myčky odpovědí na potřebu žít udržitelně a chránit přitom vůbec nejdůležitější zdroj, a to vodu.

Tato zdánlivě samozřejmá věc je pod tlakem znečištění, k němuž přispívá více či méně každý. Uváženou  volbou prostředků denní potřeby však můžeme tyto dopady zmírnit. Vylepšené receptury 3 klíčových prostředků na mytí nádobí v myčce od TIERRA VERDE představují účinné východisko – jejich používáním putují do ekosystému pouze látky, s nimiž si příroda snadno poradí. Výsledkem je nejen dokonale čisté nádobí, ale i voda bez zbytečných reziduí. Voda zdravá pro domov a celou rodinu.

Gel do myčky na nádobí z mýdlových ořechů s bio pomerančovou silicí, prášek do myčky a leštidlo dostaly nově vyšší obsah účinných přírodních látek a jsou řešením ekologického mytí nádobí ve všech typech domácích myček. Svou efektivitou jsou zcela srovnatelné s konvenčními prostředky. Všechny tři inovované prostředky do myčky od TIERRA VERDE získaly nejpřísnější certifikát Ecogarantie®. Tyto prostředky však ocení i vegani. Stranou nezůstanou ani lidé, kteří dávají přednost drogerii bez syntetických parfémů, ani ti, kteří o svou domácnost pečují udržitelným způsobem a preferují skutečně ohleduplné výrobky.

Tip TIERRA VERDE: Pro dosažení nejlepšího výsledku mytí je nezbytné zjistit přesnou hodnotu tvrdosti vody v domácnosti, nastavit myčku na tuto hodnotu dle návodu výrobce a používat regenerační sůl. 

Gel do myčky na nádobí z mýdlových ořechů s BIO pomerančovou silicí
Vysoký podíl extraktu z mýdlových ořechů odstraní všechny nečistoty. Nové přírodní tenzidy si poradí s odolnou mastnotou a jedlá soda i se zaschlými zbytky jídla. Příjemným bonusem je jemná nevtíravá vůně bio pomerančové silice. Cena: 199,- Kč (láhev 1 l)

Prášek do myčky
Složení kombinuje několik účinných složek. Nové přírodní tenzidy odmašťují, jedlá soda odstraňuje zbytky jídla a bělicí složka na bázi aktivního kyslíku likviduje i nejodolnější skvrny od kávy, čaje a ovocných šťáv. Cena: 229,- Kč (sáček se zipem 1 kg)

Leštidlo
Z mycí vody se mohou na nádobí přirozeně usazovat minerály. Leštidlo je rozpouští, nádobí dodává lesk a urychluje schnutí. Šetrné složení bez parfémů neovlivňuje chuť pokrmů ani nápojů. Cena: 139,- Kč (láhev 750 ml)

Regenerační sůl do myčky na nádobí
Nezbytný pomocník k údržbě změkčovacího zařízení všech myček. Sodík obsažený v soli nahrazuje v tvrdé vodě rozpuštěný vápník, zamezuje tvorbě vodního kamene na nádobí, zlepšuje výsledek mytí a prodlužuje životnost myčky. K otestování stupně tvrdosti vody nabízí Tierra Verde také speciální testovací pásek k určení tvrdosti vody. Cena: 109,- Kč (papírový sáček 2 kg)

Zdroj a foto: www.tierraverde.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *