Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Večerní mlsání dostává nový rozměr: Mixit nabízí jako první v ČR křupavé lyofilizované sýry

Mixit přichází s neobvyklou pochoutkou, mrazem i teplem sušenými sýry. Jestli si večer rádi smlsnete na něčem slaném a křupavém, dostane vás tato lahůdka do kolen, slibují zakladatelé Mixitu. Všechny tři sýrové kombinace, které Mixit namixoval speciálně pro ty nejmlsnější jazýčky, jsou silně návykové.

Český výrobce snídaňových cereálií, kaší, proteinových drinků a celé řady dalších dobrot má s lyofilizací dlouholeté zkušenosti. Jako jeden z prvních začal nabízet mrazem sušené ovoce, které si zachová svěží chuť a navíc získává neodolatelně křupavou konzistenci. Lyofilizované dobroty jeho zákazníci milují, proto se Mixit rozhodl stejný koncept aplikovat i na sýry.

Když to funguje na sladkém, proč by to nešlo také u slaných dobrot? Stejně všichni milují slané křupání, řekli si v Mixit a zkusili mrazem vysušit kostičky sýra. Výsledek je famózní. Mixit navíc uvádí na trh sýry hned ve třech provedeních, aby bylo na výběr.

První mix křupavých sýrů obsahuje goudu, čedar a ementál. Lyofilizované sýry si uchovávají svůj specifický šmak a na první kousnutí rozlišíte výrazný čedar od ementálu, který vyniká i svým typickým děravým zevnějškem.

Nové sýry od Mixitu jsou skvělou zprávou i pro všechny nadšence do zdravého životního stylu. Místo slaných ořechů totiž můžete po večerech mlsat kvalitní sýry plné bílkovin. Druhá novinka, teplem sušený kozí sýr, je k večeru s přáteli nebo s Netflixem ideální, protože si ohromně rozumí s červeným vínem.

Poslední kombinace sýrů, kterou Mixit představuje, je až z Anglie. Spojení White Cheddar & Red Leicester je pro Anglii typické. Jedná se o kulinářskou novinku, která rozhodně stojí za vyzkoušení. Pokud náhodou Red Leicester neznáte, jedná se o tradiční anglický sýr s velmi jemnou chutí. Tuto dvojku anglických gurmánů si zamilujete!

Mix křupavých sýrů, 135 g. Složení: Holandská Gouda 33,4 %, Čedar 33,3 %, Ementál 33,3 %. Na Mixit.cz seženete za 189 Kč. Křupavý kozí sýr, 80 g. Složení: 100% kozí sýr. Na Mixit.cz seženete za 149 Kč. Křupavý sýr: White Cheddar a Red Leicester, 70 g. Složení: Cheddar 50 %, Red Leicester 50 %. Na Mixit.cz seženete za 129 Kč.

Zdroj a foto: www.mixit.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *