Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Aby prádlo vonělo a bylo chráněné

Ačkoli aviváž v dnešní době mnoho lidí nepoužívá, hraje při údržbě vašeho prádla důležitou roli. Její hlavní funkcí je změkčení prádla a odstranění statické elektřiny, což vyžaduje hlavně oblečení ze syntetických vláken, které je stále rozšířenější. Důsledkem statistické elektřiny je, že se na prádlo chytá více prachu a následně se dostává na pokožku, což může způsobovat alergické reakce. Aviváž má význam ale i pro bavlněné oblečení. Prádlo se po jejím použití o něco lépe žehlí a je jemnější.

Většina lidí má od aviváže pouze jedno očekávání: silná vůně. „Koncentrované vůně jsou hlavním zdrojem alergenů a uvolňují do ovzduší částice, které následně vdechujeme. V parfémech je prokázáno celkem 26 různých alergenních složek, které se po praní stále nachází v prádle. Naše aviváže Feel Eco jsou přírodní a dermatologicky testované, mají jen jemnou vůni nebo jsou zcela bez parfémů, aby byly šetrné ke zdraví člověka i k přírodě, ale stále stoprocentně pečovaly o prádlo. Základ aviváží jsou kationtové povrchově aktivní látky čistě přírodního původu, které změkčují prádlo a neutralizují elektrostatický náboj. Zároveň jsou všechny naše přírodní aviváže koncentrované a stačí nízké dávkování pro dosažení potřebného efektu změkčení,“ vysvětluje Radek Marták, Ředitel výzkumu a vývoje Feel Eco.

Při používání aviváže vždy myslete na to, že není vhodná na prádlo obsahující přírodní vlněné materiály, funkční prádlo, materiály obsahující elastan nebo lycru a ani na prádlo, které se bude sušit v sušičce.

I bez parfemace může prádlo vonět
Pro prádlo všech s citlivou pokožkou a novorozenců doporučujeme používat Feel Eco aviváž na dětské prádlo Baby, která neobsahuje parfémy, konzervanty, ani alergeny. Při kontaktu textilie s pokožkou pomáhá předcházet vzniku nežádoucím dermatologickým reakcím. Zajímá vás, jak může aviváž bez vůně vonět? Budete cítit pouze samotné přírodní suroviny, ze kterých je vyrobena a vaše prádlo bude vonět po čistotě. K dostání je v litrovém balení. Doporučená cena včetně DPH: 99 Kč.

Svěží, jemná vůně ovoce
Feel Eco aviváž s vůní ovoce dodá vašemu prádlu osvěžující vůni čerstvého ovoce, která vás povzbudí a navodí pocit klidu zároveň. Jemná parfemace je vytvořena směsí esenciálních olejů, extraktů a vzácných syntetických složek, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Neobsahuje žádná barviva ani alergeny a je vhodná i pro citlivou pokožku. Všechny její povrchově aktivní složky jsou snadno biologicky odbouratelné. K dostání ve variantách 1 l (89 Kč) a 5 l (374 Kč). Můžete zakoupit i v 10 litrové variantě Bag in Box pro opětovné doplňování běžných, menších obalů. Balení Bag in Box používá až o 75 % méně plastu oproti běžným balením. Doporučená cena s DPH je 748 Kč.

 Čistá vůně přírodní bavlny
Feel Eco aviváž s vůní bavlny je kompromisem mezi variantou zcela bez parfemace a ovocnou vůní. Není nijak vtíravá a nemusíte se bát, že se nepohodne s vašim oblíbeným parfémem. Stejně jako již zmíněné aviváže je dermatologicky testovaná, vhodná pro citlivou pokožku, je biologicky rozložitelná, zcela bez barviv a alergenů, změkčuje prádlo, usnadňuje žehlení a má antistatický efekt. Zkrátka splňuje všechny požadavky, které byste na aviváž měli mít. K dostání v několika variantách 1 l (89 Kč), 5 l (374 Kč) i 10 litrové balení Bag in box pro opětovné doplňování obalů. Doporučená cena s DPH je 748 Kč.

Produkty značky Feel Eco koupíte na e-shopu www.feeleco.com, v prodejnách dm drogerie, ROSSMANN a Sklizeno nebo na e-shopech rohlik.cz, drmax.cz, pilulka.cz a lekarna.cz

Zdroj a foto: www.feeleco.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *