Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Styl jako módní vyjádření s novou kolekcí Montblanc UltraBlack

Montblanc představuje novou monochromaticky černou kolekci UltraBlack, procházející napříč všemi produktovými kategoriemi. Vzdává hold dědictví značky a oslavuje charakteristické atributy spojené s touto ústřední barvou domu – styl, eleganci a jednoduchost nadčasového designu.

Černá je absolutní barvou a v luxusu je vyjádřením nekonečné krásy a výjimečného designu. Je také nedílnou součástí DNA značky Montblanc od jejího vzniku v roce 1906, kdy byl ebonit hlavní ingrediencí při výrobě originálních psacích per. Černá je tak jednou ze dvou barev v emblému společnosti, vytvořeném v roce 1913. V neustálé snaze inspirovat lidi k dosažení svého plného potenciálu tím, že dělají to, co je skutečně baví, uvádí značka kolekci Montblanc UltraBlack. Jedná se vůbec o první ucelenou kolekci napříč všemi kategoriemi produktů značky, která je propojena jednotným celočerným designem.

Kolekce, která oslavuje nadčasovost legendární černé barvy, propojuje jednoduchost a čistou eleganci ve všech produktových liniích, od kožených doplňků přes psací pera po hodinky a chytré technologie. Každý předmět v kolekci je odvážným vyjádřením sofistikovaného moderního stylu a byl vytvořen tak, aby inspiroval všechny, kdo na cestě za svými vysněnými cíly hledají flexibilitu, všestrannost a styl.

„Černá barva hraje v esenci domu Montblanc velkou roli a je základem identity naší značky, která se v průběhu let přerodila ve značku luxusního byznysového životní stylu. Sjednoceny černým designem, jednotlivé produkty v kolekci a jejich funkčnost byly pečlivě vybírány na základě každodenních potřeb a myšlení těch, co se nesnaží jen uspět, ale chtějí zanechat stopu, a vše, co dělají má vždy smysl a cíl. Kolekce Montblanc UltraBlack nabízí nositelné chytré technologie pro lepší konektivitu, kožené doplňky pro plynulou mobilitu, psací potřeby pro odvážné nápady a kreativitu a hodinky pro smělou eleganci,“ říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

Současně s uvedením kolekce UltraBlack Montblanc spouští také druhou vlnu své kampaně What Moves You, Makes You a představuje nové Mark Makers, tedy osobnosti, které ve svém životě dělají co je nejvíc inspiruje a na své životní cestě zanechávají stopu, svůj odkaz. Po oceňovaném režisérovi Spikovi Leeovi, herci Taronovi Egertonovi, herci, zpěvákovi a spisovateli Chenovi Kunovi a herečce Xin Zhi Lei, Montblanc vypráví příběhy dvou nových výjimečných osobností, herce Cilliana Murphyho a mezinárodní dýdžejky Peggy Gou. V rámci kampaně, která přináší poselství, že následování svých snů a vášní nás definuje jako člověka, lepšího a úspěšnějšího, zatímco produkty Montblanc dělají svému nositeli společnost na cestě za tím, co miluje; se Mark Makers objevují právě s doplňky z nové kolekce Montblanc UltraBlack.

Irský filmový a divadelní herec Cillian Murphy, který hrál v trilogii Temný rytíř, nebo ve filmech Inception a Dunkirk, a v současné době je k vidění v kritiky oceňovaném televizním seriálu Gangy z Birminghamu, se vždy snaží posouvat své umění dál a svým výkonem inspirovat ostatní. Jihokorejka Peggy Gou vždy následuje svoje vášně na své jedinečné cestě být úspěšnou DJkou, zakladatelkou nahrávací společnosti a podnikatelkou v oblasti módy.

„Cillian a Peggy jsou našimi novými Mark Makers, tedy inspirujícími osobnostmi, které ztělesňují étos značky Montblanc. Jsou živým důkazem toho, že pokud děláte to, co vás inspiruje s odvahou a kreativitou, bude váš život plnohodnotnější. Oba, každý originálním a sobě vlastním způsobem, zanechávají odkaz prostřednictvím umění a kreativity, vždy poháněni vášní a vyšším posláním,“ říká Vincent Montalescot, výkonný viceprezident pro marketing Montblanc. 

Kolekce kožených doplňků Montblanc UltraBlack
Mobilita, výkon a elegance jsou charakteristickými znaky kožených doplňků Montblanc UltraBlack obsahující batoh a dvě psaníčka typu Clutch a Mini Folio. Doplňky mají nezaměnitelnou identitu značky Montblanc díky originálnímu vzoru M, inspirovaného geometrií a typografií grafik z archivu Montblanc, který podtrhuje bohaté dědictví domu. Odvážnější než kdy dříve, celoplošný dekor písmene M je embosovaný do kůže.

Nová interpretace ikonického emblému Montblanc posouvá kultovní hvězdu od prvku dekorativního k funkčnímu. Designová spona z eloxovaného hliníku umožňující snadné otevírání a zapínání je výrazným, vysoce technickým, taktilním a hravým detailem. Vždy v pohybu se sofistikovanými a funkčními koženými společníky: batoh je vybaven vnějšími a vnitřními kapsami včetně polstrované kapsy na notebook; Clutch i Mini Folio lze díky odnímatelnému ramennímu popruhu nosit v ruce nebo přes tělo.

Psací pera Montblanc StarWalker UltraBlack
Hnáni neutuchající vášní pro objevování vesmíru, pouze hrstka dobrodruhů zanechala v historii lidstva svou stopu procházkou mezi hvězdami. Zatímco vesmírná mise je vrcholným dobrodružstvím, pera StarWalker byla vytvořena k tomu, aby inspirovala každého, kdo chce zanechat vlastní stopu a napsat svůj příběh, ať už je jeho mise jakákoli. Pero Montblanc StarWalker UltraBlack je vyrobeno z ušlechtilé černé pryskyřice v matném dekoru s kontrastními černými kovovými doplňky pokovenými rutheniem. Nástroj podněcující představivost, tvorbu a kreativitu, pero je ozdobeno emblémem Montblanc, který se vznáší v průhledné pryskyřici na šedém podkladu. Řada StarWalker obsahuje edici Precious Resin v celočerné barvě s kontrastními kovovými doplňky, a edici Doué s tělem z černé pryskyřice doplněnou o kovové víčko nebo úchop. Každá edice je k dispozici jako plnicí pero, Ballpoint a mikrofix Fineliner.

Hodinky Montblanc 1858 Geosphere UltraBlack 
Hodinky Montblanc 1858 Geosphere UltraBlack navazují na více než 160letou historii hodinářské manufaktury Minerva a propojují minulost se současností prostřednictvím designu, stylu a inovace. Model hodinek je ikonou kolekce Montblanc 1858 se dvěma otočnými klenutými glóby zemských polokoulí, které se otočí kolem své osy za 24 hodin a indikací světového času, poskytující instinktivní způsob čtení různých časových pásem.

Montblanc 1858 Geosphere UltraBlack oslavují černou barvu kontrastními šedými a bílými prvky. Hodinky jsou dodávány ve výrazném, černě potaženém ocelovém pouzdře se speciální saténovou povrchovou úpravou, které je dosaženo za pomoci ručního mytí a kartáčování. Tato technika dodává každému kusu vlastní originální patinu. Pro co nejlepší čitelnost i ve tmě jsou katedrálové ručičky, indexy, ukazatele kompasu a glóby hemisfér ručně potaženy bílou vrstvou Super-LumiNova®*.

Na počest horolezecké výzvě Koruna planety (tzv. Seven Summits) je na glóbech hodinek červenými tečkami vyznačeno umístění sedmi vrcholů a hory Mont Blanc. Na zadní straně pouzdra je uprostřed umístěna rytina hory Mont Blanc, dva zkřížené cepíny a kompas obklopený všemi sedmi vrcholy: Mount-Everest, Aconcagua, Denali, Kilimandžáro, Elbrus, Vinson a Puncak Jaya. Estetika hodinek a jednotlivé detaily evokují ducha horského objevování a ikonický vrchol, který inspiroval zakladatele domu Montblanc.

(* Super-LumiNova® není obchodní známkou vlastněnou společností Montblanc)

Chytré hodinky Montblanc Summit Lite x Montblanc UltraBlack 
Chytré hodinky pro uživatele, kteří hledají ten správný doplněk odpovídající jejich zdravému a aktivnímu životnímu stylu, Summit Lite jsou dokonalým pomocníkem pro kontrolu kondice, výkonu a duševní pohody. Kromě dynamického designu se hodinky přizpůsobují aktivitám nositele a nabízejí řadu funkcí, které mu pomáhají sledovat dění a udržovat na zápěstí přehled o svých zdravotních cílech a kondici. Celočerné, 43mm velké lehké pouzdro chytrých hodinek je vyrobeno z recyklovaného hliníku, což mu dodává aktivní a vysoce výkonný vzhled, zatímco poutavý tvar odkazuje k moderní eleganci. Originální vzor M je embosovaný na černém koženém řemínku a hodinky mají speciální černý ciferník UltraBlack.

Sluchátka přes uši Montblanc MB 01 UltraBlack
Bezdrátová sluchátka přes uši Montblanc MB 01 poskytují nejen výkon a spolehlivost, ale také osobitý design. Dostatečně velká sluchátka pohodlně zakrývají uši a vnější strana náušníků, potažená silikonem, nese embosovaný vzor „M“ Montblanc M_Gram 4810. Elegantní povrchová úprava z kovu a kůže dodává sluchátkům nezaměnitelný styl značky Montblanc.

Montblanc Augmented Paper x Montblanc UltraBlack 
Psaní rukou na papír podporuje kreativitu a poskytuje čas na přemýšlení. Pokud je ale na úpravy a sdílení práce s ostatními málo času, Montblanc Augmented Paper umožňuje přenášet ručně psané poznámky do mobilního zařízení a převést je do digitálního textu.

Díky integraci tradičně psaného textu do digitálního prostředí lze psané poznámky a náčrty bezproblémově přenášet z papíru do zařízení pouhým stisknutím tlačítka. Zařízení Augmented Paper a poznámkový blok jsou uloženy v černém koženém obalu s embosovaným vzorem „M“ Montblanc M_Gram 4810. Zanechte svůj odkaz na papíře a inspirujte ostatní sdílením svých nápadů.

Kolekce Montblanc UltraBlack v prodeji v butiku Montblanc, Pařížská 98/17, Praha 1 a na www.montblanc.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *