Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZvířata

Sbírka DEN ZVÍŘAT opět pomáhá týraným a opuštěným zvířatům v celé republice. Staňme se hrdiny němých tváří!

1. září startuje již potřetí unikátní celorepubliková sbírka s názvem Den zvířat, kterou pořádá spolek Běhejme a pomáhejme útulkům z.s. Jedná se o akci pro psí, kočičí útulky, ale i pro zařízení, která pomáhají týraným koním a hospodářským zvířatům.

Sbírka bude ukončena 04. října 2021, kdy je Mezinárodní den všech zvířat. Finanční dar se zasílá prostřednictvím webové stránky www.denzvirat.cz. Celý výtěžek sbírky bude po skončení akce rozdělen rovným dílem mezi 126 útulků z celé České republiky.

Akce je podpořena videem, ve kterém vystupují ambasadoři projektu Ivan Trojan, Ben Cristovao, Patricie Pagáčová, Alice Bendová, David Svoboda, Eva Samková, David Kraus, Honza Musil, Ljuba Krbová. Ivan Trojan propůjčil celému videu svůj hlas. Dále sbírku podpořili osobním videm Vilma Cibulková, Václav Vydra, Markéta Sluková, Marta Kubišová, Jan Šťastný, Pokáč, Dominika Býmová, Veronika Čermák Macková, Vanda Hybnerová a další. „Naším společným snem je vytvořit pro zvířata transparentní sbírku podobnou té „tříkrálové“, kterou lidé podporují, věří jí a nebojí se o svůj příspěvek. Stejně tak se nemusí bát naší organizace. Chceme tímto zároveň bojovat proti pouličním podvodníkům s kasičkami a založit tradici, která 100% pomáhá všem zvířatům,“ přeje si zakladatel projektu Petr Sokolík.

Za dva roky se v celorepublikové sbírce vybralo 1 605 888 Kč, které se rozdělily mezi 112 spolků.

Působení organizátora akce
Běhejme a pomáhejme útulkům z.s. pomáhá týraným a opuštěným zvířatům po celé České republice od roku 2014. Za tuto dobu organizace pomohla 146 neziskovým spolkům a zaslala jim 4.196 mil Kč. Charitativní akce se konají v Praze, Brně, Plzni, Klášterci nad Ohří, Opavě a v Jablonci nad Nisou. Spolek ale cítil nespravedlnost, že pomáhá jen psům a kočkám z útulků, které jsou v okolí měst, kam jezdí. A proto vznikl projekt DEN ZVÍŘAT, projekt pro všechna týraná a opuštěná zvířata.

Během celé akce bude probíhat zveřejňování aktualit na Facebooku a Instagramu:  www.facebook.com/Behproutulky a @behproutulky.

Foto: archiv akce Den zvířat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *