Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityJídlo a pitíZábava

Pavel Berky sice MasterChefa nevyhrál, i tak ale přichází s vlastní televizní show Ve dvou se to lépe vaří!

Tento týden v televizi odstartovala nová řada MasterChef Česko a i když Pavel Berky v té poslední nakonec na titul nedosáhl, je příkladem toho, že tvrdá práce se nakonec vyplácí. Od finále minulé řady soutěže uběhl již téměř rok a tak měli všichni účastníci dostatek času naložit s popularitou, kterou jim reality show přinesla.

 Mezi nejvýraznější kandidáty na vítězství patřil bezesporu módní návrhář Pavel Berky. Ten nezahálel a celý rok na sobě tvrdě pracoval. “Už během soutěže jsem pro fanoušky sdílel desítky receptů skrze svůj Instagram nebo formou různých live streamů a videí na YouTube. A ti si to moc oblíbili. Když pak na jaře přišla od Televize Seznam nabídka k vlastní TV show, tak jsem byl nadšený. Dlouho jsme pilovali koncept a nakonec vznikl za mě moc příjemný pořad se spoustou hostů. V každém díle si vzájemně sdílíme své zkušenosti s vařením, různé tipy a triky, ale bavíme se i o dalších zajímavých tématech.” Vypráví o konceptu nové kuchařské show Ve dvou se to lépe vaří Pavel Berky. Mezi hosty se můžete těšit např. na Evu Burešovou, Jana Čenského, Sašu Rašilova nebo Báru Jánovou.

A co dalšího Pavel ještě chystá? “Vlastně okamžitě po finále jsem začal pracovat na kuchařce, která vznikala opravdu dlouho, ale za to bude pořádně nabitá a propracovaná a vyjde letos v říjnu.” popisuje život po MasterChef Pavel Berky, který skončil na krásném třetím místě. Ke kuchařce vyjde i bohatý merch, ve kterém chce Pavel odrazit i své povolání módního návrháře, tak uvidíme co si vše pro nás přichystal.

Nová kuchařská show Pavla Berkyho – Ve dvou se to lépe vaří se bude vysílat od 5.9. každou neděli od 16:45 na Televizi Seznam! V prvním díle se můžete těšit na hosta Jana Čenského!

Zdroj a foto: P. Berky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *