Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Podzimní ztráta energie? Zkuste harmonizovat střeva!

Dovolené a prázdniny skončily a návraty do práce či do školních lavic s sebou nesou riziko zvýšené únavy, stresu a ztráty energie.

Mnoho z nás si navíc přes léto užívala a zásady zdravé výživy šly na chvíli stranou. Není proto divu, že naše zažívání není po období častých grilovaček, večírků a dovolenkových pobytů úplně v kondici.

Ideální radou je dopřát našemu tělu možnost obnovit síly a ulevit mu v podobě lehčí stravy a dostatku nealkoholických tekutin. Vhodné je též harmonizovat střevní mikroflóru dodáním účinných doplňků, jako jsou probiotika Laktera Forte s obsahem nedávno objeveného kmenu Lactobacillus bulgaricus DWT1. Ten je díky svému vodnímu původu mnohem silnější a odolnější než běžné kmeny.

Správně fungující mikroflóra je totiž předpokladem správného trávení, podporuje fyzickou a duševní kondici, zlepšuje koncentraci a celkový výkon. Nejlepší odpovědí na celkovou podzimní skleslost je zkrátka střevní mikrobiom v dokonalé rovnováze.

Imunita a energie pod kontrolou s tradičními bulharskými probiotiky
Řešíte problémy s trávícím traktem či imunitou? Vyzkoušejte nově objevený kmen Lactobacillus bulgaricus DWT1, který se doporučuje jako účinný doplněk při potížích se žaludkem, střevy a trávením laktózy. Extrakt z ženšenu navíc podporuje fyzickou a duševní kondici. Přípravek je mimořádně vhodný také pro sportovce, při fitness, cvičení jógy nebo kalanetice. Působí proti únavě, ztrátě energie i koncentrace a zlepšuje výkon. Balení: 30 kapslí, cena: 245 Kč

Zdroj a foto: www.daflorncz.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *