Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SoutěžZábava

Vyhlášení vítězů soutěže Epson International Pano Awards 2021

Při vyhlašování vítězů soutěže Epson International Pano Awards 2021 se celkovým vítězem otevřené soutěže 2021 stal Joshua Hermann z USA se třemi snímky: „Eternal Triangle“, „Morning Burn“ a „Ancient Backwaters“.

Joshua Hermann ke svému vítězství uvedl: „Je mi ctí, že byly mé snímky vybrány v otevřené kategorii mezi tolika díly úžasně talentovaných fotografů. Jednou ze skvělých věcí na fotografii je její schopnost informovat. Vyrůstal jsem v jižní Louisianě a od útlého věku jsem znal jen bažiny a močály, takže jedinečná krása a zajímavá příroda této oblasti mi utkvěla v paměti na celý život. Doufám, že se mi podaří prostřednictvím mých snímků ukázat krásu těchto míst, umožnit lidem blíže nahlédnout do jedinečnosti těchto oblastí, a nakonec šířit povědomí o důležitosti ochrany mokřadů.“

Soutěž Epson International Pano Awards představuje práce fotografů panoramatických fotografií z celého světa a je největší soutěží panoramatických fotografií. V letošním roce se do soutěže přihlásilo 5 378 snímků od 1 245 profesionálních i amatérských fotografů z 97 zemí. V porotě soutěže The Epson International Pano awards zasedají přední světoví fotografové panoramat a odborníci z oboru.

Celkovým vítězem amatérské soutěže 2021 se stal Daniel Trippolt z Rakouska se svými snímky ‚Shining Night‘, ‚Legendary Peaks‘ a ‚Shining Heart‘.

Cenu Epson Digital Art Prize získal Manuel Enrique González Carmona ze Španělska, který o své práci „Lekce anatomie“ řekl: „Minerály, voda a vodní proudy jsou ingredience, z nichž příroda vytváří tyto prchavé krajiny. S každým obdobím dešťů se plátno proměňuje. Toto plátno je ve skutečnosti nános toxického odpadu z měděného dolu, který se nachází v oblasti Huelva ve Španělsku a který byl zachycen pomocí leteckých snímků. Tyto efemérní útvary zmizí s příštími intenzivními dešti“.

Seznam všech vítězů a finalistů naleznete na: https://thepanoawards.com/enter-2021-awards/

Zdroj a foto: www.epson.eu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *