Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

❤ ValentýnMóda

Vše, co potřebujete na svátek zamilovaných, najdete u MOA Paris

Ať už hledáte originální dárek, nebo chcete na svatého Valentýna vypadat božsky, v prodejnách MOA Paris si zaručeně vyberete.

Dokážete si představit lepší módní doplněk, než je francouzská rafinovanost, kterou navíc koupíte za skvělou cenu? Ty nejoriginálnější dárky na vás čekají v prodejnách MOA Paris. Vybírejte z elegantních i něžných šperků, měkoučkých šál, šik kabelek a nepřeberného množství dalších doplňků. Anebo ještě lépe – pořiďte dárkový voucher a nechte obdarovanou, ať si z široké nabídky vybere sama.

MOA Paris sází na pestrost designu i barev a kombinaci rozmanitých prvků pro všechny myslitelné příležitosti. Přesvědčte se na vlastní oči, že francouzskou eleganci můžete získat za cenu, která nezabolí.

Prodejny MOA Paris najdete v obchodních centrech Westfield Chodov Praha a Galerie Vaňkovka Brno. Obě nabízejí celou paletu doplňků od bižuterie, přes šátky, šály a klobouky až po pásky a kabelky. Neotřelé barevné a materiálové kombinace se pojí s promyšleným designem a kvalitním zpracováním, vyberou si milovnice dřeva, kovu i hřejivých pletenin. Připravena je i speciální kolekce pro nejmenší slečny.

Zdroj a foto: www.moaparis-eshop.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *