Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Pandora představuje rozkvetlou jarní kolekci Pandora Garden

Vykročte vstříc jaru vlastním třpytem s nejnovějšími kousky z kolekce Pandora Garden, inspirovanými přírodou v plném květu. Otevřete se pocitu blankytného nebe, které k tomuto ročnímu období neodmyslitelně patří, a oslavte nejkrásnější měsíce roku svěžími květinovými styly, hýřícími barvami a vyzařujícími pozitivní energii.
Kampaň Pandora Garden.png

Pandora představuje přívěsky, náušnice a medailonky kombinující spletité vrstvy ručně nanášené glazury s třpytivými kameny pavé. Živoucí motivy macešek a motýlů evokují volnost probouzející se přírody. Vycházejí z nového přístupu k barvám, které rozzáří váš jarní vzhled.

„Po dlouhé zimě strávené v interiérech nacházíme krásu ve znovuzrození. Inspiroval nás návrat světla po zimní temnotě,” říkají tvůrčí ředitelé Pandory A. Filippo Ficarelli a Francesco Terzo. „Letošní kousky z naší jarní zahrádky jsou navíc ozvláštněny speciální glazurou, která se nanáší ručně. Navrhli jsme styly zachycující realismus přírody.”

Noste na sobě smysluplné připomínky krásy jara, které promlouvají o čase naplněném svěžími novými začátky.

Přívěsky z jedinečné směsi kovu a stříbra pozlacené 14karátovým růžovým zlatem jsou zdobeny ručně nanášenou glazurou s ombré efektem, která se dokonale hodí k nejprodávanějším motivům sedmikrásek kolekce Pandora Moments.

Květy macešek, které se letos nově objevují v jarní kolekci Pandora Garden, jsou všechny jednotlivě ručně malované, takže žádné dva nejsou stejné.

Zdroj a foto: Pandora

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *