Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Bioklimatická pergola: Užijte si pohodlí své zahrady až 250 dní v roce

Chrání před sluncem větrem i deštěm, ale také zpestří prostředí zahrady a umožní nám být venku i v době, kdy bychom pod obyčejným přístřeškem už být nemohli.

Nová bioklimatická pergola od společnosti Lamark nám při venkovním posezení zajistí plný komfort po dobu až 250 dní v roce. To vše díky střešním otočným lamelám a možnosti bočního zastínění řešeného buď screenovými roletami, případně prosklením či pevnými hliníkovými lamelami, deskovým stíněním nebo stíněním z tahokovu.

Kromě funkčnosti nabízí bioklimatické pergoly i moderní design a luxusní vzhled, který skvěle doladí vaši zahradu či terasu. Každý kus je originál vyrobený přímo na míru podle přání a požadavků zákazníka. Konstrukce pergoly i otočné střešní lamely jsou vyrobeny z hliníku a ošetřeny práškovým lakování. Tato povrchová úprava zajistí majitelům až 35 let bez starostí a bez nutnosti údržby.

Bioklimatické pergoly Lamark jsou vyráběny v šesti základních barevných variantách, nicméně na přání lze volit i z celé barevné škály odstínů RAL. Konstrukce a lamely mohou mít jinou barvu. Pergola se velmi snadno ovládá, má tichý chod a je možné ji připojit i do systému chytré domácnosti.

Celá realizace od zaměření, nakreslení, schválení, výroby a montáže bude trvat jen několik týdnů. Spolehlivý výrobce vám kromě montáže zajistí v případě potřeby i servis.

Zdroj a foto: www.lamark.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *