Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityMódaZábava

Serpentine Metamorphosis a světová premiéra krátkého filmu Evy Dolezalové

Ve čtvrtek 10. března 2022 se konal večer zasvěcený světové premiéře krátkého filmu Evy Doležalové s názvem Serpentine, který vznikl ve spolupráci s italským šperkařským domem BULGARI. Mezi hosty se  kromě režisérky a scenáristky Evy Doležalové objevily i herečky Hana Vágnerová a Jitka Schneiderová, modelky Barbora Podzimková, Denisa Dvořáková a Kateřina Sokolová, návrhářka Liběna Rochová, herec Stanislav Majer a hudebník Albert Černý.

Večerem se prolínal ikonický motiv hada coby symbol věčné metamorfózy. Této symbolice byla věnována i taneční performance a barokní atmosféru podtrhlo hudební vystoupení zpěvačky Alžběty Ferencové, známé pod uměleckým jménem Zea. Vrcholem večera byla světová premiéra krátkého filmu s názvem Serpentine, jehož autorkou je uznávaná česká režisérka, scenáristka, herečka a producentka Eva Doležalová. Ve snímku se v hlavních rolích objevili Barbara Palvin, Luke Brandon Field a Soo Joo Park. Autorka snímek hostům krátce osobně představila.

„Mám radost, že veřejná premiéra snímku se konala právě v Praze. Minulý měsíc Serpentine oslovil odbornou porotu na mezinárodním Mammoth Film Festivalu v Kalifornii, kde si odnesl cenu za Nejlepší žánrový film. Věřím, že se stejným nadšením jej přijme i české publikum, řekla Eva Doležalová.

Oficiálním partnerem filmu je italský šperkařský dům Bulgari, který s filmem spojuje  nejen mocná symbolika hada, ale i dlouhá historie se světem filmu a podporou mladých talentu. O další partnerskou podporu se postaral nový lifestylový hotel Andaz Prague a automobilka BMW zajistila shuttle service VIP hostů a klientů (#radostzjizdy).

Po filmové premiéře na scénu dorazil oblíbený DJ NobodyListen, který rád propojuje svou hudbu s módou a dalšími uměleckými segmenty.

Tato akce byla naplánována před konfliktem na Ukrajině a její záměr je podporovat umělce. Soucítíme s lidmi, kteří jsou postiženi touto situací a prosíme všechny, aby pomohli přes charitativní organizaci Člověk v tísni https://www.clovekvtisni.cz/darujte/jednorazove?amount=1000&accountId=7

O značce BULGARI
Značka BULGARI, která je součástí LVMH Group, byla založena v roce 1884 v Římě jako klenotnický obchod. Toto unikátní římské klenotnictví, známé díky mistrnému opracování barevných drahokamů, si dokázalo získat srdce zákazníků po celém světě díky italské vynikající kvalitě a unikátnímu řemeslnému zpracování.  Dnes je BULGARI globální společností s širokou nabídkou luxusního zboží a služeb, počínaje vytříbenými šperky a hodinkami, přes doplňky až po parfémy. Provozuje rozsáhlou síť butiků a hotelů v těch nejexkluzivnějších nákupních destinacích.

Jak dokazují četná filantropická partnerství, značka Bulgari věří v koncept inovace přítomnosti s cílem zajistit udržitelnou budoucnost. Sociální odpovědnost pro značku není jen prázdnou frází, proto se rozhodla ze svých úspěchů část vracet – přírodě i společnosti.

Adresa butiku:
BVLGARI
Pařížská 13
110 00 Praha 1

Zdroj a foto: www.bulgari.com, Petr Vágner, Jan Berghauer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *