Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CestováníJídlo a pití

Andaz Prague – první luxusní lifestylový hotel v České republice

Praha se stala domovem prvního luxusního lifestylového hotelu. Pětihvězdičkový Andaz Prague najdete na Senovážném náměstí, v památkově chráněné budově bývalého Cukrovarnického paláce. Svým hostům nabídne jedinečnou atmosféru, spojující mystickou historii s moderními trendy. Unikátní design je inspirovaný mýty a legendami české historie, prezentuje díla českých umělců i bohatý řemeslný odkaz naší země. Hotel má propracovaný koncept, který okouzlí všechny smysly. Na místě najdete také samostatnou exkluzivní restauraci ZEM a bar MEZ, které osloví nejen hotelové hosty, ale i místní klientelu a mezinárodní světoběžníky. Dokonalým místem pro relaxaci je Klara Rott The Spa, kde pracují s extra čistou a mimořádně účinnou českou bio kosmetikou Klara Rott.

Exkluzivní pětihvězdičkový Andaz Prague je prvním hotelem americké hotelové sítě Hyatt v České republice a je pátým hotelem Andaz v Evropě. Jeho součástí je 152 pokojů, 24 apartmá a 5 velkoryse dimenzovaných prostorů, které skvěle poslouží pro pořádání akcí nejrůznějšího druhu.

„Praha je nádhernou evropskou metropolí a mám velkou radost, že Andaz Prague představí svůj unikátní koncept, spojující luxus se životním stylem, právě zde. Věřím, že osloví cestovatele z celého světa, kteří díky němu lépe poznají lokální kulturu i toto krásné město. Osobní styl hotelu Andaz, propojující globální a lokální prostředí, však jistě zaujme i místní klientelu,“ komentuje Doris Hecht, generální ředitelka hotelu.

Hotel sídlí v unikátní budově Cukrovarnického paláce, která má velmi zajímavou historií a nachází se v bezprostřední blízkosti Jindřišské věže. Objekt, ve kterém se hotel nachází, vlastní a zrekonstruovala společnost UBM Development.

„Naše realitní projekty vždy vypráví svůj vlastní příběh, to je jedním z klíčových faktorů jejich úspěchu“, vysvětluje Thomas G. Winkler, generální ředitel UBM Development AG„Příběh s názvem „Království české“ představuje pro naše budoucí hosty další zajímavý rozměr, které je v dokonalém souladu s historií Prahy.“

Josef Wiedermann, Managing Director UBM Czechia dodává: „Bylo nám ctí renovovat a měnit tvář tak okouzlující historické budovy. Budova je kulturní památkou, a proto s ní naši designéři pracovali mimořádně citlivě. Úzce jsme spolupracovali s památkáři a neopominuli jsme ani ten nejmenší detail. Precizní provedení navíc vyžadoval i operátor hotelu. Zachovali jsme například původní okna, dveře, štukovou výzdobu i krby. V rámci rekonstrukce jsme naplnili motto UBM „green, smart and more“ s důrazem na ekologické a udržitelné prvky. Jsme rádi, že jsme rekonstrukcí Cukrovarnického paláce přispěli k revitalizaci nejen budovy samé, ale i Senovážného náměstí. Věříme, že její nová podoba bude obohacením nejen pro turisty, ale i pro Prahu jako takovou.“

Design hotelu, který je dílem madridského studia Brime Robbins, respektuje jedinečný charakter místa a je okouzlující potěchou pro všechny smysly. Na tomto místě se historie citlivě setkává s nejnovějšími trendy a technologiemi ve zbrusu nové perspektivě. Hotel je dokonalou destinací pro sofistikované cestovatele i top manažery.

Hotel oplývá autentickou atmosférou a kulturou, stejně jako město, které se mu stalo domovem. Praha je synonymem bohémského luxusu a je protkána mýty a legendami, které k nám promlouvají na každém kroku. Letité příběhy nyní ožívají ve zdech okouzlujícího hotelu Andaz Prague. Nevtíravě proplouvají jeho vzdušným prostorem, prosyceným světlem a stávají se průvodcem na úžasné cestě plné nezapomenutelných zážitků.

ZEM – gastronomická oáza v centru Prahy
Název restaurace je inspirován zemí, jako zdrojem obživy pro faunu i flóru, kterou oslavuje prostřednictvím kulinářského umění. Pracuje s inovativním konceptem avantgardní české bistronomie. Osloví sofistikované hosty, kteří si rádi vychutnají gastronomii na té nejvyšší úrovni i neopakovatelnou atmosféru. Základem menu jsou vysoce kvalitní suroviny a lokální ingredience zpracované do podoby moderní české kuchyně.

Restaurace není vyhrazena pouze hotelových hostům, díky oddělenému vchodu se dozajista stane oblíbeným útočištěm také pro místní. Executive chef restaurace je Eric Pellen – inovativní a kreativní profesionál, který působil v mnoha oceňovaných restauracích a hotelích po celém světě. Novým chef de cuisine je Richard Bielik, mistr kulinářského umění, který sbíral zkušenosti v předních českých restauracích a hotelech i londýnské Kitchen W8 s jednou michelinskou hvězdou.

Bar MEZ
MEZ je trendy „place to be“, které ocení nejen světoběžníci. Rádi se tu budete potkávat s přáteli či klienty na kávu nebo drink. V čele týmu místních mixologů stojí Daniel Prokeš, který má za sebou bohaté zkušenosti v oboru. Pracoval mimo jiné v barech několika exkluzivních pražských hotelů.

Připravte se na dokonale vyvážené koktejly, inspirované pradávnou mocí české mytologie. MEZ je místem odpočinku, setkávání a drobných požitků. To vše ve spojení s pravidelným programem a zajímavými akcemi. Prostě dokonalý kout pulzující životem v samém srdci Prahy.

Relaxace v hotelovém spa
V hotelu naleznete také saunu, páru, posilovnu a unikátní Klara Rott The Spa, kam si můžete zajít na obličejové i tělové ošetření s extra čistou a mimořádně účinnou českou bio kosmetikou Klara Rott. Chcete-li zažít pocity klidu, harmonie nebo znovuzrození, jste tu úplně správně. Na kosmetiku Klara Rott se můžete těšit také ve všech hotelových pokojích.

O ANDAZU
ANDAZ je globální značka luxusních lifestyle hotelů, které dávají vyniknout kouzlu své lokace. Každý hotel Andaz nabízí unikátní obrazové, chuťové a čichové vjemy pro maximálně autentický zážitek. Inspirujícím, originálním a nekonvenčním způsobem cestovatelům poskytuje promyšlené služby šité na míru, aby si mohli dle svého vkusu nechat unášet atmosférou kultury dané destinace. V současné době je otevřeno 25 hotelů Andaz: Andaz 5th Avenue a Andaz Wall Street v New Yorku, Andaz San Diego, Andaz West Hollywood, Andaz Napa, Andaz Scottsdale Resort & Bungalows, Andaz Savannah, Andaz Maui v Wailea Resortu, Andaz Ottawa ByWard Market, Andaz Mayakoba Resort Riviera Maya, Andaz Costa Rica Resort na Peninsule Papagayo, Andaz London Liverpool Street, Andaz Amsterdam Prinsengracht, Andaz Munich Schwabinger Tor, Andaz Vienna Am Belvedere, Andaz Singapore, Andaz Delhi, Andaz Xintiandi v Shanghai, Andaz Tokyo Toranomon Hills, Andaz Seoul Gangnam, Andaz Xiamen, Andaz Capital Gate Abu Dhabi, Andaz Dubai The Palm, Andaz Shenzhen Bay, a Andaz Bali.

Zdroj a foto: andaz.com. #WhenInAndaz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *