Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

I malé věci dokáží život obrátit naruby. Na Voyo míří vztahové drama Bábovky!

Voyo uvede filmovou adaptaci knižního bestselleru autorky Radky Třeštíkové, vztahové drama Bábovky. Hvězdně obsazený snímek sleduje příběhy hrdinů z různých prostředí současné společnosti, jejichž životy se vzájemně prolínají, aby se v jednom osudovém okamžiku protnuly a nabraly zcela jiný směr. Film Bábovky uvede Voyo už ve čtvrtek 17.3. 2022.

Mozaika příběhů hrdinů Bábovek ukazuje, že jsme všichni propojeni v rámci složité sítě přátelských, rodinných a pracovních vazeb a že i malé věci dokáží naše životy významně ovlivnit. Snímek mapuje současné partnerské i rodinné vztahy a ukazuje zábavné i dramatické situace z každodenního života, které zná každý z nás.

Obětavá záchranářka Miluška (Lenka Vlasáková) se dozvídá, že má nádor na mozku a zbývá jí pouhý rok života. Se svou diagnózu se nesvěří ani svému manželovi Zdeňkovi (Jiří Langmajer), kterého zajímají především mezinárodní katastrofy, ani své dceři Saše (Brigita Cmuntová), která nechtěně v šestnácti letech otěhotněla a výchovu svého syna zanedbává. Prostitutka Linda (Jana Plodková) se snaží vyvléknout ze své profese, do které ji nutí její partner Marek (Marek Taclík) a touží po normálním životě. Vrcholná manažerka Renata (Táňa Pauhoufová) a její manžel, ministr školství Zdeněk (Ondřej Vetchý), kvůli neustálé práci zanedbávají výchovu dospívající dcery Nikoly (Denisa Biskupová). – Ta jejich nezájmem trpí, propadá ve škole a randí s Ondřejem (Oskar Hes), který se paktuje s drogovými dealery. Makléřka Karolína (Barbora Poláková) se snaží otěhotnět se svým manželem Martinem (Rostislav Novák ml.), který udržuje milostný poměr s Rebekou (Kristýna Podzimková) a milenku dlouhodobě přesvědčuje, že má v plánu svou ženu opustit.

Pod scénářem snímku jsou podepsáni autorka knihy Radka Třeštíková a režisér Rudolf Havlík. Bábovky jsou jejich již druhou filmovou spoluprací, podle společného scénáře Rudolf Havlík natočil úspěšnou komedii Po čem muži touží.

Mozaiku propletených osudů hrdinů Bábovek sledujte na Voyo od čtvrtka 17.3.2022

režie: Rudolf Havlík // předloha: Radka Třeštíková (kniha) // scénář: Radka Třeštíková, Rudolf Havlík // kamera: Václav Tlapák // hudba: Ondřej Konvička // hrají: Ondřej Vetchý, Jana Plodková, Lenka Vlasáková, Marek Taclík, Barbora Poláková, Táňa Pauhofová, Denisa Biskupová, Rostislav Novák ml., Jiří Langmajer, Oskar Hes, Brigita Cmuntová, Kristýna Podzimková, Karel Freund, Oliver Vyskočil, Ivan Herma, Marek Svoboda, Petra Nesvačilová, Marián Mitaš, Světlana Witowská, Ted Otis, Jiří Černý, Petra Hobzová, Petr Buchta, Eva Leimbergerová, Veronika Duchková, Milan Enčev  Tereza Lexová, Aleš Horák, Samuel Gyertyák, Regina Gabajová, Dang Thi Trang, Vu Tien Tung, Jan Martínek, Josef Humpolec, Barbora Zychová, Daniel Krejbich // produkce: Petr Erben // střih: Boris Machytka

Foto: archiv filmu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *