Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

4 vraždy nestačí! Prima KRIMI vstupuje do pátého roku vysílání

Na Velikonoční pondělí 2. dubna 2018 začala vysílat Prima KRIMI, která tak letos slaví své čtvrté narozeniny. Kanál, který ve svém čtvrtém roce dosáhl rekordního share 3,03 % v CS 15+, divákům přinese v průběhu dubna hned dva vražedné dárky. Těšit se mohou na premiérovou 22. sérii oblíbených Vražd v Midsomeru i novou řadu seriálu Zločiny z vřesovišť. S nadílkou pak bude pokračovat i v květnu.

„Prima KRIMI se u českých diváků těší velké oblibě – za posledních dvanáct měsíců dosáhla celodenní share 3,03 % v CS 15+,* z toho v letošním březnu ve stejné cílové skupině v celodni share 3,32 %. Pro diváky máme k letošním narozeninám připravenou další řadu Vražd v Midsomeru, které jsou stabilně vysoko v žebříčku sledovanosti na tomto kanále. Jen je až s podivem, že v tomto hrabství i po čtvrtstoletí vysílání seriálu stále někdo žije,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Nejsledovanějším pořadem za poslední rok byl díl nestárnoucího seriálu Columbo, který si v neděli 2. 1. 2022 nenechalo ujít 236 000 diváků v CS 15+ (share 8,01 %). Diváky dále oslovily především filmové série vysílané ve víkendovém prime time. Kralují mezi nimi zejména Zločiny z vřesovišť, které se v TOP 10 za poslední rok umístily celkem čtyřikrát. Jejich nejsledovanější epizodu s podtitulem Staré rány si nenechalo ujít v neděli 12. prosince 2021 181 000 diváků v CS 15+ (share 4,64 %).

Diváky tak jistě potěší, že se k narozeninám kanálu dočkají nových epizod této oblíbené série. V premiérových dílech napínavého britského krimiseriálu Zločiny z vřesovišť se vrátí osobitá policejní vyšetřovatelka Vera a její spolehlivý tým. Společně se od 24. dubna pustí každou neděli ve 20.15 do vyšetřování dalších komplikovaných, tragických a nervy drásajících případů vraždy. Na čtyři případy ze série desáté pak v květnu naváže dalších šest epizod řady jedenácté, a diváky tak bude komisařka v pomačkaném klobouku a baloňáku bavit až do konce června.

Ještě dříve, už 22. dubna, se diváci dočkají i premiérových dílů výše zmíněných Vražd v Midsomeru. Mytické vraždy, které může mít na svědomí vlkodlak. Série násilných úmrtí pacientů s transplantovaným srdcem. Adrenalinový víkend, který se zvrhne ve skutečnou vraždu. Mrtvoly jako strašáci na poli… To vše čeká diváky v šesti dílech 22. řady v idylickém a prosluněném prostředí anglického Midsomeru. S bizarními, kuriózními a až tragikomickými zločiny si bude muset poradit inspektor Barnaby každý všední den v 18.15.

V květnu nabídne Prima KRIMI divákům ještě jednu velkou novinku. Seriálový hit Equalizer s Queen Latifah uvede pouhý rok po jeho zahraniční premiéře, a to od 8. května každou sobotu a neděli ve 22.00. Veleúspěšný americký seriál navazuje na stejnojmenný seriál z 80. let a filmovou sérii s Denzelem Washingtonem z let 90. Bývalá agentka CIA (Queen Latifah) si po odchodu do výslužby musí poradit v běžném životě, začít vychovávat dospívající dceru, a hlavně najít nový smysl svého života. Ten brzy objeví v pomoci lidem, kteří se jí jinde nedovolají, a stane se z ní místní samozvaná mstitelka.

Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3 TV, ke dni 5. 4. 2022

* Počítáno od 1. 4. 2021 do 31. 3. 2022

Zdroj a foto: FTV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *