Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Psychofarmaka a dlouho utajované tajemství. Najde Ondřej Frank opět cestu ke své dceři?

Tentokrát to bude hodně osobní. Na příjmu nemocnice Centrum se náhle objeví dcera Ondřeje Franka (Tomáš Maštalír) a jeho bývalé ženy Hany Frankové (Jitka Ježková). Karolína (Denisa Barešová) upadla do bezvědomí, které ji přivedlo až k jejím rodičům.

Ti následně zjišťují, že jejich dcera bere psychofarmaka na úzkost a panické ataky. Ty jí, jako ještě nedospělé, předepsal právě její otec. Frank si na nic takového pochopitelně nepamatuje. Po řadě náročných vyšetření se u Karolíny konečně podaří určit správnou diagnózu. Vyjde přitom najevo i její velké tajemství, které ji trápí mnoho let. Ondřej Frank si díky tomu uvědomí, že kdysi opustil nejenom svou ženu, ale také právě svou dceru. Kdo mu podá pomocnou ruku, aby se z celé záležitosti oklepal? Bude to Filip, který mu připomene, že to byl kdysi právě on, kdo mu zachránil život. A jako jedinému z celého oddělení se mu svěří se svým handicapem…

Co se stane dál mohou diváci sledovat už dnes od 20:20 na obrazovce televize Nova. Osmý díl pak najdou na Voyo o týden dřív, tj. rovněž ode dneška 21. dubna.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *