Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Balkonové sety Fieldmann: Velký relax na malém balkoně

Léto se blíží a k němu patří i posezení na balkoně či předzahrádce, kde si každý rád vychutná šálek kávy nebo třeba skleničku vína. K dokonalému relaxu jednoznačně přispěje také pohodlný zahradní nábytek. A nemusíte mít obavy, že právě na ten váš balkon se žádný nábytek nevejde. Příjemně zabydlet se dá i opravdu malý prostor. S praktickými sety balkonového nábytku Fieldmann to nebude žádný problém.

Zahradní nábytek nabízí značka Fieldmann již několik let, jeho kvalita je tak v praxi dokonale prověřená. Kromě větších setů zahradního nábytku, slunečníků či lehátek nezapomíná Fieldmann ani na majitele malých balkonů, kde je potřeba ušetřit každý centimetr místa. Balkonové sety Fieldmann jsou rozměrově úsporné, navíc se dají snadno složit. To umožňuje, když se právě nepoužívají, využít prostor balkonu i jinak. Sety značky Fieldmann jsou nabízeny ve dvou materiálových variantách: ze dřeva tropické akácie, která bez problémů odolává nepřízni počasí, a navíc je už z výroby ošetřená olejovým nátěrem, nebo ze zcela bezúdržbového kovu kombinovaného s umělou textilií.

V setu Carol jsou polštářky na sedáky i opěrky zad
Elegantní sestava nábytku Carol (Fieldmann FDZN 4003-T) zahrnuje kulatý stolek o rozměrech ø 60 x 72 cm se dvěma židlemi. Tvar stolku bez ostrých rohů je pro malý prostor ideální. K dokonalému relaxu přispějí také židle o rozměrech 52 × 38 × 80 cm, ke kterým jsou již v rámci setu dodávány polstry v bílé barvě nejen na sedáky, ale i na opěrky zad. Jak stolek, tak židle, se dají snadno složit a pohodlně uskladnit.

Balkonový set Carol lze využít nejen na balkonech, ale třeba i na menších terasách nebo předzahrádkách. Nábytek je vhodný pro umístění i na nezastřešených terasách, protože je vyrobený ze dřeva tropické akácie, které je odolná proti povětrnostním vlivům, stárnutí a biologické degradaci. Doporučená akční MO cena balkonového setu Carol (Fieldmann FDZN 4003-T) je 2.199 Kč.

Kovový balkonový set Bella je zcela bezúdržbový
Balkonová sestava Bella se skládá z kulatého stolku o rozměrech ø 60 × 71 cm a dvou židlí o rozměrech 57 x 47 x 76 cm. Konstrukce balkonového setu je z kovu, který židlím i stolu dodává pevnost a je zcela bezúdržbový. Zároveň si ale nábytek zachovává lehkost, takže manipulace s ním není v žádném případě obtížná a jeho přemístění je snadné. Stůl má desku z černého tvrzeného skla, odolného proti nárazu a poškrábání. Židle o nosnosti 100 kg vynikají pevnou ocelovou konstrukcí, výplně sedáků a zádových opěrek jsou z umělé textilie, která je odolná proti nepřízni počasí i proti slunečním paprskům, takže se nerozpálí ani na přímém slunci. Doporučená akční MO cena balkonového setu Bella (Fieldmann FDZN 5002) je 2.299 Kč.

Dřevěný balkonový set Alice nabízí větší pohodlí
S balkonovou sestavou Alice (Fieldmann FDZN 4010-T) získáte více místa pro stolování. Čtvercový stůl s deskou o rozměrech 65 x 65 cm je doplněn dvěma židlemi (55 x 40 x 81 cm). Pro větší pohodlí lze k židlím dokoupit sadu polštářů v krémové (FDZN 9017) nebo v zelené barvě (FDZN 9026). Židle i stolek je možné snadno složit, a minimalizovat tak nároky na jejich uskladnění. Sestava je vyrobená z tropické dřeviny akácie, která vyniká mimořádnou trvanlivostí, tuhostí a odolností proti hmyzu. Každá část dřevěného nábytku je navíc z výroby napuštěná olejem, takže je další údržba zcela nenáročná. Doporučená akční MO cena balkonového setu Alice (FDZN 4010-T) je 2.199 Kč.

Zdroj a foto: www.fieldmann.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *