Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Specialisté: Fake news – kdo lže, jako když tiskne?

Na policii zavolá muž, že právě zavraždil svoji přítelkyni. Když Specialisté dorazí na místo činu, zjistí, že mužem je investigativní novinář Radim Grábl. Kvůli falešné kauze jednoho populistického komunálního politika, kterou před půl rokem zveřejnil, se ocitl ve finančních a psychických potížích.

Detektivové rychle přijdou na to, že Radim Grábl vlastně vraždu nespáchal, ale že se za ni cítí morálně zodpovědný. Postupně navíc vychází najevo, že zavražděná Jasmína Humlová byla placenou společnicí, kterou si někdo najal, aby o psychicky zhrouceném Gráblovi získal bližší informace. Okruh pátrání se tím rozšiřuje a policisté se dostanou i do kanceláře šéfredaktora Židlického (Filip Rajmont) nebo k bývalé prostitutce Mili (Denisa Pfauserová). Do případu se zapojí i novinářka Martina Svátková (Marta Dancingerová), která se i díky tomu sblíží s kapitánem Kovářem (Jiří Hána).

Diváci mohou každou novou epizodu tohoto seriálu sledovat vždy 7 dní před její televizní premiérou na Voyo.

Na Specialisty se můžete těšit každé pondělí ve 20.20 na TV Nova!

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *