Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

KosmetikaSoutěž

Soutěž s českou sirnou dermokosmetikou THERMELOVE: Dopřejte své pleti kousek lázní u vás doma

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Balíček produktů Thermalove vyhrává: Olina K., Praha; Petr. S. Praha; Soňa Z., Jesenice. Výhercům gratulujeme!

Termální voda s přirozeným obsahem síry, která je hlavní složkou naší dermokosmetiky, se využívá v lázních Velké Losiny už několik staletí.  Její blahodárné účinky na pleť teď můžete díky produktům Thermelove vyzkoušet i vy.

Lázeňská dermokosmetika Thermelove obsahuje sirnou termální vodu z přírodního léčivého pramene lázní Velké Losiny. Díky svému unikátnímu složení jsou produkty vhodné jak k běžné denní péči o pleť, tak i k péči o pokožku problematickou se sklonem k ekzémům, akné, lupénce nebo jiným kožním problémům.

A proč je síra pro nás tak důležitá? Tento minerál nejenže patří k nejběžnějším prvkům v lidském těle, ale také příznivě působí na pokožku. Síra má totiž antibakteriální, antiseptické a protizánětlivé účinky. A pomáhá také proti plísním. Termální prameny ve Velkých Losinách patří mezi nejkvalitnější sirné vody v České republice a termální voda z nich vyvěrající byla uznána jako přírodní léčivý zdroj. Když se k ní přidají léčivé byliny a další pečující složky, vzniknou vyvážené a účinné produkty pro péči o pleť.

Teď můžete některé z těchto produktů mít doma i vy. Léto je za dveřmi a proto jsme pro vás připravili balíček produktů, které jsou pro prázdninové dny jako dělané. Termální voda ve spreji dodává pleti hydrataci a důležité minerály, zklidní a zjemní pokožku. Mějte ji v kabelce nebo cestovní lékárničce a horko vás už nepřekvapí. Hydratační tělové mléko s termální vodou a panthenolem vaši pleť zase zklidní po pobytu na slunci. Nebo si můžete připravit doma relax jako ve wellness – uvolnění a pocit svěžesti vám navodí magnéziová koupel s vysokým obsahem hořčíku.

Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte jeden ze tří soutěžních balíčků s produkty Thermelove.

Soutěžní otázka: Ze kterých lázní pochází termální voda, která představuje hlavní složku dermokosmetických produktů Thermelove?
a) Luhačovice
b) Velké Losiny
c) Mariánské lázně

Správnou odpověď zasílejte na mail: soutez@tojesenzace.cz do 5.6.2022. Do předmětu uveďte: Thermelove. Vyhrává 350., 450. a 550. správná odpověď. Výherce budeme kontaktovat emailem a výhru mu následně zašleme. Řídíme se GDPR a s Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Více informací o značce Thermelove a našich produktech najdete na webových stránkách www.thermelove.cz. Dermokosmetiku lze koupit v eshopu www.lovespa.cz nebo ve vybraných lékárnách.

Zdroj a foto: www.thermelove.cz

Jeden myslel na “Soutěž s českou sirnou dermokosmetikou THERMELOVE: Dopřejte své pleti kousek lázní u vás doma

  • b) Velké Losiny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *