Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Novinka: Hyaluronové sérum s hadím jedem

Nedělejte si vrásky se svou pletí a dejte šanci nejnovějším poznatkům z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče, jenž nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu s vysokým liftingovým účinkem. Novinka hyaluronové sérum s hadím jedem zabraňuje ochabování pleti, uvolňuje obličejové svaly a efektivně vyhlazuje vrásky jako šetrná alternativa botox injekcí. Objevte mocnou sílu přírodní kosmetiky a zapomeňte na bolestivé estetické zkrášlování.

Chcete zůstat navždy mladí? Bohužel nevíme, jak zastavit čas, ale můžeme vám pomoci oklamat zrcadlo, aby si myslelo, že je vaše pleť mladší. Stárnutím naše pokožka ztrácí pevnost, lesk a produkuje méně kolagenu a elastinu, což laicky znamená, že se sama neopravuje. Přirozený proces, který nevyhnutelně souvisí s koloběhem života ovlivňují kromě vyššího věku i různé faktory jako je denní expozice smogu, UV záření, stres, diety, dehydratace a další, které mohou proces významně urychlit.

KYSELINA HYALURONOVÁ
Superhrdinka v péči o pleť, která by měla být součástí vaší každodenní rutiny, tak by se dala ve zkratce popsat kyselina hyaluronová – látka přirozeně se vyskytující v těle. S věkem se ale množství v našem těle postupně snižuje, to je důvod, proč může být používání hydratačních produktů s kyselinou hyaluronovou mimořádně prospěšné. Hyaluronové sérum s hadím jedem od Green idea v sobě kombinuje dvě molekuly kyseliny hyaluronové. Nízkomolekulární, které dokáže pronikat do nejhlubších vrstev pleti, vyplňovat vrásky a stimulovat v hlubších vrstvách pokožky tvorbu tělu vlastní kyseliny hyaluronové. A vysokomolekulární, jenž působí na povrchu pokožky a napomáhá jejímu vyhlazení.

HADÍ JED
Účinná a vědecky osvědčená látka syntetický hadí jed neboli syn-ake vzniká ve speciálních. Z původního složení laboranti vynechají aminokyseliny, minerály a enzymy a ponechají pouze část, která redukuje svalové kontrakce, uvolňuje svalové napětí a vykazuje analgetické účinky. Krémy s hadím jedem, přezdívané „botox bez jehel“, mají nepopiratelné přednosti proti vráskám a jsou alternativou pro ty, které invazivním zákrokům neholdují, ale i tak se o sebe chtějí starat. Na rozdíl od tradičních botoxových procedur, hadí jed eliminuje vrásky a zároveň umožňuje lidem kolem vás vidět radost a další emoce ve vaší tváři a výrazech.

Hyaluronové sérum s hadím jedem od Green idea v sobě kombinuje dvě molekuly kyseliny hyaluronové, syntetický hadí jed a další aktivní látky. Pro viditelnější účinky doporučujeme používat společně s bioaktivním krémem s hadím jedem ze stejné řady, výsledkem bude regenerovaná, pružná a svěží pleť.

Novinka: Hyaluronové sérum s hadím jedem, přírodní kosmetika, 25 ml, 398 Kč
Intenzivní pleťové nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu s vysokým liftingovým účinkem. Výsledkem je regenerovaná, pružná a svěží pleť.

Bioaktivní krém s hadím jedem, přírodní kosmetika, 50 ml, 498 Kč
Luxusní krém vyvinutý na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu. Vyživuje, zpevňuje a podporuje regenerační a hojivé procesy pleti.

Zdroj a foto: Greenidea

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *