Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Nejkrásnější dívky České republiky se naposledy představí v Aquapalace Praha

Nejzábavnější aquapark ve střední Evropě zve na poslední semifinálové kolo MISS České republiky. Porota v sobotu 30. července rozhodne, které z dívek doplní finálovou dvanáctku. Poznejte finalistky nejprestižnější soutěže krásy a užijte si stylovou letní párty v Čestlicích.

Čtvrté semifinálové kolo MISS České republiky zahájí představení nejkrásnějších semifinalistek, které začne ve 14:00. Program doplní volné disciplíny a taneční vystoupení soutěžících dívek. Akci završí oblíbená promenáda v plavkách a vyhlášení postupujících dívek v 16:30.

Bohatý program po celé léto
Aquapalace Praha si pro všechny návštěvníky připravil pestrý a bohatý mexický program po dobu letních prázdnin. Těšit se můžete na tradiční mexické speciality, stylové míchané koktejly, tradiční hudbu, tance a dekorace. Navíc je pro děti připravený bohatý animační program plný her a zábavy v mexickém stylu po celé léto!

Na návštěvníky čeká také 21 tobogánů a skluzavek včetně oblíbeného tobogánu s virtuální realitou MAGIC TUBE, Divoká řeka dlouhá rekordního čtvrt kilometru nebo pravé mořské vlnobití. Odpočinek poskytne relaxační zóna s rodinnými boxy u Korálového dómu. Oblíbený POOL BAR zase nabídne speciální drinky.

Více informací o akci:
Termín: 30. července od 14 h
Místo: Aquapalace Praha, Pražská 138, Praha – Čestlice
Vstupenky: Vstupné je součástí vstupu do Vodního a Saunového světa.

Zdroj a foto: www.aquapalace.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *