Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiSportZábava

Rodinný běh ČEZ Aquapalace je opět tady!

Vyběhněte si celodenní vstupenku do Vodního světa a podpořte v těle zdravého ducha. Zúčastněte se sedmikilometrového Rodinného běhu ČEZ Aquapalace, který se uskuteční v sobotu 10. září za účasti VIP celebrit. Nezáleží na tom, zda budete první, nebo poslední. Důležité je zúčastnit se, vyhrává totiž každý, kdo dokončí běžecký závod!

Rodinného běžeckého závodu se mohou zúčastnit všechny věkové kategorie, a proto můžete vyrazit rovnou celá rodina. Necelých 7 kilometrů dlouhá trasa začíná v Centrálním parku u metra Opatov a končí v Čestlicích u Aquapalace Praha. Registrovat se můžete on-line nebo na místě, startovné je zdarma. Podmínky jsou jednoduché – doražte na startovní čáru mezi 9:00 až 12:00 a užijte si běh krásnou přírodou. A pokud závod dokončíte, čeká vás lákavá výhra v podobě celodenní vstupenky do Vodního světa, kde si můžete užít spoustu zábavy

Vodní svět v Čestlicích
V Aquapalace Praha zažijete spoustu zábavy, adrenalinu i relaxu. Na ploše 9 150 m2 se rozkládá Vodní svět, který se pyšní několika vodními atrakcemi. Celkem 21 klouzaček a tobogánů, mezi které se řadí nejdelší tobogán Canyon s divokou řekou. Užijte si více jak kilometr dlouhou adrenalinovou jízdu a zažijte den plný zábavy! Pokud máte děti, jistě oceníte i bohatý animační program, nové brouzdaliště a také dětské koutky s možností hlídání, díky kterým si užijete i čas o samotě.

Zdroj a foto: Aquapalace Praha 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *