Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Bočanová a Zounar: Přátelé jsou již léta, ale milence z nich udělala až Ordinace 

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 hlásí nový milenecký pár! Tentokrát hodně nečekaný. Stejný amorův šíp totiž probodl srdce úderné finanční ředitelky kamenické nemocnice Dariny (Mahulena Bočanová) a věčného vtipálka, chirurga Boba (Martin Zounar). To nečekali diváci, to nečekali ani oni dva! Poprvé spolu již dnes na Voyo!

Jak se dali dohromady zrovna tihle dva, jejichž cesty se zatím protnuly nanejvýš na chodbách nemocnice? Prostřednictvím seznamky a hlavně omylem! Darina si totiž vyměňovala vášnivé vzkazy s Jáchymem Kalinou (Lukáš Hejlík). Dělalo jí velmi dobře, že se o ni zajímá tento sexy plastický chirurg, a tak neváhala být ve zprávách velmi otevřená, až explicitní. Nenapadlo by ji, že jde o falešný profil a že ve skutečnosti píše Bobovi, který se chce Kalinovi pomstít. Ani Bobo neměl nejmenší tušení, že krásnou neznámou na seznamce je semetrika Darina.

Do flirtování se Darina s Bobem v utajení zapletou tak, že se rande stane nevyhnutelným. Když na něj dorazí a pochopí, že si ve skutečnosti píšou oni dva, dostaví se nejdřív obrovský šok. Ten však rychle přeroste ve vtípky, flirt, dokonce polibky. A pak padne noc a domů je strašně daleko…

Co na to, že Ordinace nyní dohromady svedla právě je dva, říkají představitelé Dariny a Boba, Mahulena Bočanová Martin Zounar„S Martinem se známe už hodně dlouho, poznali jsme se ještě na konzervatoři. Ovšem milence hrajeme poprvé. A je to sranda! Já jsem šťastná, že se mé Darině takhle začaly zapalovat lýtka. Krásně se zamotala do spárů lásky a začne pěkně zmatkovat. Tím samozřejmě vznikne řada komických situací, které se divákům určitě budou líbit,” říká Mahulena. A Martin ji doplňuje: „S Mahulenou jsme přátelé, lidsky i herecky na sebe výborně slyšíme, a tak mám obrovskou radost, že nás tvůrci Ordinace dali dohromady jako milence. Vlilo nám to myslím novou krev do žil, ta pomyslná kapačka je plná vitamínů a výborně funguje. Divákům slibuju, že takové milostné eskapády ještě neviděli.”

Poprvé se Darina a Bobo jako milenci představí na Voyo už dnes. Na jejich další flirty, romantiku i humor, jakož i na příběhy dalších oblíbených hrdinů Ordinace v růžové zahradě 2 se mohou diváci Voyo těšit každý další čtvrtek.

Zdroj a foto: Ordinace v růžové zahradě 2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *