Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaZábava

Jenny Fairy Records – hudební kampaň na sezónu podzim-zima 2022

„Caliente, Caliente,“ zní španělské rytmy, které slibují opravdu horkou sezónu. Tento podzim budeme tančit do taktu Jenny Fairy Records, který nás s sebou vezme na módní cestu časem.

Vstupte tanečním krokem do nové sezóny zároveň s nejnovější kolekcí značky Jenny Fairy. Smyslné španělské tóny vám nedovolí zůstat v klidu na místě. Jenny Fairy Records rozvlní vaše boky a bude nejlepším soundtrackem této sezóny.

Letos na podzim dosáhneme nebeských výšin díky stylovým platformám. Značka Jenny Fairy se zaměřila na nejsilnější trendy této sezóny a svoje nejnovější modely doplnila masivními podpatky a několikacentimetrovými podrážkami. Platformy najdete i na retro mokasínech a kozačkách. Nepochybně zaručují stabilní základy pro tanec.

Výrazným akcentem letošního podzimního stylu budou lesklé boty nad kotník nebo robustní kovbojské kozačky. Na pozadí tlumených barev upoutají pozornost intenzivní růžová a šťavnatá oranžová, které podtrhnou „barbiecore“ look.

Stylovou kolekci obuvi doplní batohy a kabelky ve stylu módy roku 2000. Oblíbená značka influencerek v této sezóně naservíruje supermódní vázání a prošívání doplněné bižuterními prvky.

Kampaň zasazenou do stylu roku 2000 má na svědomí francouzský fotograf Nickolas Lorieux. Do španělských rytmů se pohupují světové modelky: Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere  Jumbo, Vakare Steputyte. Do jejich řad se přidala i smyslná Paloma Elsesser. Tato bodypositive modelka, která už několik let překonává stereotypy ve světě módy, je dobře známá z obálek prestižního časopisu „Vogue“ nebo přehlídek Fendi, Lanvin a  Alexandrer McQueen. Smlyslný tanec zachytil Alvaro Colom, který se v minulých letech podílel na kampaních značek Louis Vuitton a Burberry.

JENNY FAIRY KOLEKCE JE TEĎ K DOSTÁNÍ VE VYBRANÝCH OBCHODECH CCC NEBO NA CCC.CZ A V APLIKACI.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *