Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Specialisté: Taxi – přišla a viděla, ale nepoznala

v pondělí 17. října večer uvede TV Nova další premiérový díl oblíbeného detektivního seriálu Specialisté. V epizodě s názvem Taxi se policisté musí vypořádat s netradičním problémem. Mají sice očitou svědkyni vraždy, ta jim ale není schopná nijak pomoci…  

Julie Strnadová je svědkem vraždy. Vidí vraha, ale není schopna proti němu svědčit. Julie totiž trpí vzácnou nemocí – prosopagnosií. Nepamatuje si a nerozeznává obličeje. Nikoho. Ani svých blízkých, dokonce nepoznává ani sebe samotnou v zrcadle. Jenomže to vrah neví a Julii chce najít a odstranit. Navíc Julie není žádné neviňátko. Jezdí s taxíkem, a jak vyšetřovatelé brzy zjistí, rozváží v taxíku kokain. Je drogová dealerka. A v trafice, kde se stala vražda, je místo, na kterém si Julie vždycky vyzvedne zásilku. Říká policii pravdu? Nebo se jenom snaží zmanipulovat Toma, který si Julii pustil k tělu víc, než se to líbí jeho kolegům? Nebo to naopak Tom využije k tomu, aby Julii využil a zjistil pravdu?

Diváci mohou každou novou epizodu tohoto seriálu sledovat vždy 7 dní před její televizní premiérou na Voyo.

Na Specialisty se můžete těšit každé pondělí ve 20.20 na TV Nova!

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *