Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

V Kaiserwinklu na běžkách: jako mistři světa

Tyrolský region patří s celkem 127,5 km klasických a 126 km bruslařských tratí k absolutním prémiovým centrům běžeckého lyžování v Rakousku. V Evropě se řadí k vůbec nejoblíbenějším střediskům.

Křišťálově čistý horský vzduch a zasněžené dálky. Dýchejte zhluboka, vnímejte své tělo a najděte si svůj vlastní rytmus: běh na lyžích – ať už klasický styl nebo bruslení – je trendy. Horské klima je v tyrolském Kaiserwinklu jako stvořené pro hluboké dýchání, protože cvičení a aktivní relaxace jsou prokazatelně nejúčinnější právě ve středních nadmořských výškách.

Horské údolí mezi Chiemgauskými Alpami na severu a severní částí Kaisergebirge nabízí dokonalé podmínky pro náročné sportovce i začátečníky. Místní krajina je jako z obrázku. Na úpatí pohoří Wilder a Zahmer Kaiser, v městech Kössen, Walchsee, Schwendt a Rettenschöss, najdete rozsáhlé dokonale upravené sítě běžeckých stezek.

Díky vlastním sněžným zařízením jsou dva běžkařské okruhy sjízdné i v případě, kdy si Matka Příroda vezme pauzu. Jakmile se ochladí natolik, že je možné zasněžovat, garantujeme, že si tady zaběžkujete!

Chcete-li zažít zvláštní pocit klouzání a vyčerpání, objednejte si testovací nebo začátečnický kurz. Nechybí ani kurzy pro pokročilé nebo biatlonové kurzy, půjčovna vybavení a špičkový servis od místního specialisty.

Tip: Používání běžeckých tratí v Kaiserwinklu je zdarma!

Zdroj a foto: www.kaiserwinkl.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *