Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Jedna rodina bavila nejvíce. TV Nova včera úspěšně odstartovala nový komediální seriál

Skupina Nova včera večer svým programem potvrdila ve všech hlavních cílových skupinách vedoucí postavení na televizním trhu. V hlavním vysílacím čase zaujala 38,20 % diváků v CS 15-54 u televizních obrazovek a ovládla tak úterní večer. Velmi úspěšně rovněž odstartovala první letošní novinku seriál Jedna rodina.

Nový rodinný komediální seriál Jedna rodina zaujal 28,06 % diváků u televizních obrazovek v CS 15-54 a stal se v ní nejsledovanějším pořadem po 20. hodině večerní. Na seriál přinášející osudy tří rodin se při jeho úspěšném startu dívalo 953 000 diváků širší věkové skupiny 4+.

Osudy pěti dospěláků a pěti dětí byly svedeny dohromady tak trochu náhodou. Jejich fungování závisí na precizním harmonogramu a spolehlivosti všech členů. Vypadne-li jeden, celé společenství se rozpadne. Členové těchto tří domácností se tak dost často ocitnou ve vtipných a nečekaných situací, které s sebou nese střídavá péče. Někdy však ta situace může být i pěkně napjatá jako v prvním díle Autosedačka. U mámy je chyba chybou. Když ji ale udělá macecha, je to zločin a řeší ho celá střídavka.

Nova opět dokázala, že umí divákům neustále přinášet nové, kvalitní a úspěšné seriály. Jedna rodina nabízí svěží a vtipný pohled na rodinný žánr. Díky skvělému hereckému obsazení si diváci hned v úvodu oblíbili postavy seriálu. Máme radost z divácké přízně a věříme, že si nenechají ujít i další díly, které přinesou spoustu neotřelých zápletek,“ říká programová ředitelka TV Nova Silvie Majeská.

Další díl s názvem Dětský den je k dispozici již nyní na Voyo a 10. ledna ve 20:20 na TV Nova.

Televizní noviny včera večer znovu potvrdily pozici nejsledovanějšího televizního zpravodajství na českém trhu a oslovily 39,14 % diváků v CS 15-54 u TV.

Zdroj dat: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3, ke dni: 4. 1. 2023

Foto: archiv Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *