Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

❤ ValentýnTechnologie

Zapomeňte na bonboniéru. Potěšte na Valentýna svou drahou polovičku technologickými vychytávkami

Pro většinu lidí je Valentýn jedním z nejromantičtějších dnů v roce. Proč tuto příležitost, kromě příjemně stráveného společného času, nevyužít k obdarování vaší milované osoby něčím, co je pro ni opravdu významné? Zapomeňte na všechny čokolády, bonbony a kytičky číhající na vás z každého rohu supermarketu. Ukažte svému drahému, že ho opravdu posloucháte a víte po čem touží. Obdarujte ho výjimečným dárkem, který ho nejen potěší, ale zároveň vám pomůže vytvářet nezapomenutelné okamžiky, stejně jako zachytit a sdílet každičkou vzpomínku.

Láska s sebou přináší kouzelné okamžiky, které si chceme uchovat navždy v paměti. Pokud chcete své drahé polovičce letos ukázat, jak moc si vážíte jí, vašich společných chvil a že vnímáte její tužby, máme pro vás tipy na opravdu osobní dárky, které rozhodně potěší. Oslavte svátek svatého Valentýna spolu s technologiemi, na které pro vás připravila společnost Huawei hned několik speciálních slev a exkluzivních nabídek.

Pro milovníky fotografování
Mnoho z nás to zná – ten pocit, když naše drahá polovička fotí každičkou společnou chvíli. Večeře v elegantní restauraci, procházka v parku, návštěva romantické Paříže nebo koulovačka na horách – tohle všechno se skrývá v galerii jejího telefonu a stále jich nemá dost. Abyste se mohli fotkami společně kochat i za pár let, je potřeba mít kvalitní fotoaparát, na který společné fotografie pořídíte. Špičkovou fotovýbavu mají v dnešní době už i chytré telefony, které dokáží zachytit všechny tyto výjimečné okamžiky do naprostého detailu.

Právě nejnovější chytré telefony Huawei vám snadno umožní vytvářet povedené snímky a videa za jakýchkoli podmínek. Důkazem toho je nedávno představený Mate 50 Pro. S tímto smartphonem hravě pořídíte všechny druhy fotografií – od výjimečných portrétů, přes okouzlující scenérie krajiny pořízené během společného výletu, až po dokonalé fotografie a videa i po západu slunce. Tento model představuje vrchol veškerých inovací a jde o jeden z vůbec nejpokročilejších smartphonů, které jsou dnes k dostání na trhu. Díky špičkovému výkonu, stylovému a zároveň extrémně odolnému designu a propracovaným technologiím, si jistě Mate 50 Pro okamžitě získá vaše srdce.

Skvělou volbou bude také novinka ze známé řady nova, a to nova 10 Pro, která nabízí vysoce kvalitní duální přední fotoaparát a tři kamery na zadní straně telefonu. Ty sepostarají o perfektní portrétní a makro snímky, ale také o kvalitní fotografie i za zhoršených světelných podmínek.

Pro ty, kteří žijí aktivně
Potěšit sportovce čokoládou, nebo spíše něčím, co jim pomůže k lepším výkonům? Asi jste vytušili správnou odpověď. Pokud chceme darovat něco stylovějšího a zároveň vysoce funkčního, netřeba dál hledat. V portfoliu společnosti Huawei najdete mnoho zařízení, která reagují na různé potřeby i vkus.

Dokonalým dárkem pro ty, kteří rádi tráví čas aktivně, budou například hodinky WATCH GT 3 Pro. Tyto stylové chytré hodinky v titanovém či keramickém zpracování se hodí pro každou příležitost, takže je váš protějšek využije při sportu, stejně jako v každodenních situacích. Kromě působivého designu z kvalitních materiálů jsou tyto sportovní chytré hodinky vybaveny pokročilými funkcemi, jako je přehled o zdravotním stavu, včetně neustálého monitorování srdečního tepu, okysličení krve, sledování spánku, ale také měřením EKG.

Odlehčenější volbou mohou být také hodinky WATCH GT 3 SE, které nejen že disponují až 100 režimy cvičení, profesionálním osobním trenérem, ale na jedno nabití vydrží až 2 týdny.

Pro nadšence do hudby
Pro mnoho lidí je hudba nedílnou součástí dne. Proč tedy nedopřát svému milovanému dárek, který bude používat vždy s úsměvem na tváři? Společnou vlastností všech sluchátek Huawei je mimořádně dlouhá výdrž baterie, krásný design a kvalitní zvuk. Ať už tedy zvolíte jakýkoliv model, nešlápnete vedle.

V příjemné slevové akci najdete třeba pokročilá sluchátka FreeBuds Pro 2, která využívají nejmodernější funkce posouvající audio zážitek na novou úroveň. Jsou vybavena kvalitním systémem True Sound, díky čemuž poskytují výrazné basy a dobrou kvalitu zvuku s bohatými detaily. O tom také svědčí fakt, že Huawei FreeBuds Pro 2 obdržela certifikaci HWA a Hi-Res Wireless Dual HD Audio. Sluchátka Huawei FreeBuds Pro 2 navíc nadále zavádějí nové trendy v oblasti potlačování hluku. Ve srovnání s předchozím modelem je průměrná hloubka potlačení hluku o celých 15 % vyšší. Nabízí také širší frekvenci potlačení šumu s rozsahem až 47 dB.

Skvělou volbou bude také žhavá novinka mezi sluchátky – Huawei FreeBuds 5i, která vaši lásku nadchnou nejen zajímavým kompaktním designem, ale také kvalitou zvuku a dlouhou výdrží baterie až 28 hodin. Jsou tak ideálním parťákem na cestování. Vaši letní dovolenou si tedy můžete užít bez turbulencí, které by mohly vzniknout náhlým vybitím sluchátek vaší polovičky.

Využijte valentýnskou nabídku HUAWEI
Nenechte si ujít od 6. do 19. února valentýnskou nabídku HUAWEI a pořiďte milované osobě dárek za skvělou cenu. Navíc pouze na oficiálním e-shopu Huawei běží nabídka, která potěší nejen vaši milovanou osobu, ale také vás! Při koupi vybraných produktů obdržíte dárek, ale také další produkt s výraznou slevou. Například chytrý telefon Mate 50 Pro nyní pořídíte se slevou 2 000 Kč za 29 999 Kč, ale můžete k němu přikoupit za zvýhodněnou cenu sluchátka FreeBuds Pro 2 jen za 2 699 Kč (samostatně ve valentýnské akci za 4 399 Kč), nebo WATCH GT 3 Pro 43 mm v keramické bílé za 5 999 Kč (samostatně v akci za 9 749 Kč). Novinka nova 10 Pro je nyní za sympatických 15 999 Kč, ale obdržíte k ní chytrou váhu Scale 3 a sluchátka FreeBuds 3i. Dokoupit k ní můžete třeba hodinky WATCH GT 3 Gold za krásných 3 999 Kč.

Ve skvělé akci najdete i chytré hodinky WATCH GT 3 Pro 46 mm v titanovém provedení za 9 999 Kč, ke kterým můžete přidat absolutní novinku FreeBuds 5i za exkluzivních 2 099 Kč. Dámský model WATCH GT 3 Pro 43 mm v bílém keramickém provedení je nyní za 9 749 Kč. Bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro 2 seženete již za krásnou cenu 4 399 Kč a jako dárek k nim obdržíte ochranné pouzdro.

Vybírejte z pestré valentýnské nabídky produktů HUAWEI a najděte pro svou drahou polovičku dokonalý dárek. Kompletní akční nabídku naleznete na oficiálním e-shopu HUAWEI.

Zdroj a foto: https://consumer.huawei.com/cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *