Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Bolavé přiznání Vojty Kotka v pořadu Máme rádi Česko: Čekal jsem větší úspěch své kapely!

Multitalent a renesanční člověk – i tak by se dalo bez nadsázky mluvit o herci, režisérovi, moderátorovi a také hudebníkovi Vojtěchu Kotkovi. Daří se mu, na co sáhne, v poslední zmiňované disciplíně by si ale podle všeho kapitán jednoho z týmů pořadu Máme rádi Česko představoval větší úspěchy. Do vlastní hudební produkce investoval nemalé peníze, které se mu zatím nevrací. A protože nic nepotěší víc než cizí neštěstí, kamarádi a kolegové Libor Bouček a Jakub Prachař jeho postesku rádi využili k zábavě pro sebe i publikum. Máme rádi Česko sledujte v pátek 17. února ve 20.15 na Primě.

Začalo to nevinnou otázkou Libora Boučka, ve které se zajímal o to, čím kapitáni týmů v pořadu Máme rádi Česko obdarovávají své blízké. „Já mám všeobecný dárek, a to je merchandising naší kapely Th!s, protože se nám nějak hromadí ve skladu a ne a ne mizet. Máme trička, cédéčka a kšiltovky. Dvě stě korun za kus,“ přiznal Vojta Kotek. „Cédéčko není úplně merch, ne? To je to, co jste vytvořili,“ kontroval Libor Bouček. „V dnešní době cédéčko je především merch. To už je sběratelská záležitost, málokdo má dneska doma CD přehrávač,“ odvětil mu pohotově Vojta Kotek. „To jste se úplně netrefili do doby. Kolik jich máte?“ utahoval si z Vojty Libor. „Momentálně asi 700 kusů. Plánovali jsme, že budeme úspěšnější,“ přiznal Vojta. „700 kusů a dalších 2800 chystají jako dotisk,“ přidal se vlastním vtipem do hovoru Vojtův soupeř v soutěži Jakub Prachař.

Libor Bouček ale pro cédéčka Vojtovy kapely našel praktické uplatnění. „Blíží se jaro, jestli máte strach, že vám vaše plodiny snědí špačci, doporučuji cédéčko navázat na silonek. Jsou skupiny, které nevyplaší nic, ale skupina Vojty Kotka vyplaší hejno špačků. Můžeš k tomu dát ještě slevový kód pro prvních 700 zájemců.“ V Liborově nápadu spatřil šanci na odbyt i Vojta. „A ten booklet, který vám zbyde, krásně hoří,“ snažil se přes televizní obrazovku udat cédéčko své kapely Th!s Vojta Kotek.

V týmu Vojty Kotka budou tentokrát soutěžit zpěváci Jan Kříž, Albert Černý a jeho žena Barbora Černá (Podzimková). Proti nim se v týmu Jakuba Prachaře postaví herci Sarah Haváčová, Adam Mišík a Marcel Bendig.

Premiérové díly zábavné show Máme rádi Česko sledujte každý pátek ve 20.15 na Primě.

Zdroj a foto: Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *