Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

MódaZábava

Tiára Swarovski v centru pozornosti na vídeňském operním plese

Swarovski opět oslavil okouzlující Ples ve vídeňské Opeře (16. února 2023) nádherně zpracovanou tiárou Swarovski, která zdobila všech 144 debutantek večera. Oslnivá tiára Swarovski 2023, inspirovaná hvězdnou noční oblohou, vychází z kolekce Swarovski Stella a má nebeský design padajících hvězd, který je půvabnou připomínkou šperků rakouské císařovny Sissi.

Swarovski vytvořil tiáru pro Ples ve vídeňské Opeře každoročně již od 50. let 20. století, což je tradice, která spojuje dvě slavné rakouské instituce pro výjimečný okamžik plný úžasu a savoir-faire. Letošní tiára Swarovski je první tiárou navrženou kreativní ředitelkou Swarovski Giovannou Engelbert.

Alexis Nasard, generální ředitel společnosti Swarovski, řekl: „Toto desetiletí trvající partnerství spojuje dvě ikony rakouské kultury v projevu krásy, kreativity a elegance. Jsme skutečně poctěni, že můžeme být součástí této kulturní tradice, a těšíme se, že tato spolupráce bude vzkvétat po mnoho dalších let.“

Hosté společnosti Swarovski si užili kouzelnou slavnostní večeři v hotelu Sacher ve Vídni a poté se zúčastnili prestižního Plesu ve vídeňské Opeře ve Vídeňské státní opeře. Několik hostů bylo na oslavu oblečeno do fascinujících šperků Swarovski, včetně umělkyně a modelky Lili Paul-Roncalli a módního tvůrce Nica Kaufmanna.

Kolekci Stella je možné zakoupit v prodejnách Swarovski a na webu Swarovski.com.

Zdroj a foto: Swarovski

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *