Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Přípravka na jaro? Pokud chcete ukazovat pokožku, měl by se ve vaší koupelně zabydlet scrub

Jaro je nejkrásnějším obdobím roku. Obdobím, kdy je třeba nastavit slunci perfektně opečovanou pokožku. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí ve svém portfoliu jedinečné produkty, díky kterým se zbavíte svrchní vrstvy odumřelé kůže a vaše pokožka bude zářit. Jaký scrub si vyberete vy?    

Scruby a peelingy jsou skvělým pomocníkem, pokud toužíte, aby vaše pokožka vypadala báječně. Navíc je jejich použití velmi snadné, veskrze příjemné a v neposlední řadě je efekt jejich síly viditelný prakticky okamžitě. Pleť i pokožka celého těla je po jejich aplikaci zářivější. Vypadá mladistvěji, a je tedy smysluplné zařadit právě tyto přípravky do denní rutiny každého, kdo chce vypadat skvěle zvlášť v obdobích roku, která přímo vybízejí k větším dekoltům i rozparkům.

Primární efekt je zřejmý: Peelingy odstraňují z nejsvrchnější části epidermis odumřelé kožní buňky a tím dojde k tomu, že pokožka vypadá mladistvě, je zářivá a svěží. Peelingy navíc napomáhají s detoxikací organismu, odstraňují nahromaděný kožní maz a toxiny z míst, kde nemají co dělat.

Dalším efektem pak je, že takto přístupná pokožka snadněji vstřebává účinné látky z krémů a přípravků, které pro další ošetření pleti a pokožky používáte. Tedy i proto napomáhají scruby tomu, aby se v pleti tvořilo více kolagenu a elastinu. Tím také dochází k eliminaci celulitidy, strií a dochází k odstranění černých teček z lýtek, kterými se mnohé ženy tak často trápí. Kromě toho účinně bojují se zanícenými pupínky v oblasti nohou, třísel a dalších partií těla.

Vyzkoušejte exfoliační přípravky Thermes Marins de Saint Malo a sílu moře na vlastní kůži.

Naše tipy:
PEELING GRANITA S NONI A KOKOSEM 755 Kč (150 ml – 5,07 fl.oz.)
Peeling s tekutou texturou zajišťuje intenzivní exfoliaci, jež je díky jemným krystalkům soli šetrná k pokožce. Peeling obohacený o dužinu z noni (vzácné asijské rostliny) obnovuje vitalitu, hydrataci a hebkost pokožky.

PUDROVÝ PEELING Z MUŠLÍ ÚSTŘIC 755 Kč (150 ml – 5,07 fl.oz.)
Peeling s krémovou mléčnou texturou díky exfoliačním a remineralizačním vlastnostem prachu z mušlí ústřic zjemňuje a vyhlazuje pokožku. Péči doplňuje sérum z mořských řas s revitalizačními účinky.

Zdroj: cosmetics-thermesmarins.cz, foto: archiv iStock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *