Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

ZábavaZe života

TV Nova odvysílá korunovaci Karla III.

Blíží se globální událost číslo jedna letošního roku. Korunovace nového britského krále Karla III. proběhne 6. května a diváci TV Nova mohou sedět díky přímému přenosu v první řadě při této slavnostní události, kterou svět nezažil více než sedmdesát let.

Už v 7:55 zahájí vysílání speciální Víkendová Snídaně s Danou Morávkovou a Janem Čenským. Tematické bloky věnované tomu nejlepšímu z britské monarchie budou prokládány informačními vstupy a návštěvami zajímavých hostů.

V 11:00 se ze zpravodajského studia v hlavní budově TV Nova přihlásí moderátorská dvojice Veronika Petruchová a Martin Čermák, kteří budou mít na starosti zpravodajské pokrytí celého dne. Přímý přenos samotného ceremoniálu pak živě okomentují Michaela Indráková a Michal Kratochvíl.

„Na korunovaci se připravujeme již řadu týdnů. Kromě speciálního dopoledního vysílání plánujeme také intenzivní zpravodajské pokrytí, a to formou komentovaného přímého přenosu, kdy se diváci dozvědí nejen detaily ze života britské královské rodiny, ale také význam jednotlivých kroků ceremoniálu, nebude chybět ani pohled odborníků či další zajímavosti. Přímo v Londýně budeme mít i svůj štáb, o události již nyní informujeme na webech TN.cz a nova.cz,“ říká Kamil Houska, ředitel zpravodajství TV Nova.

Stejný program mohou diváci sledovat rovněž na TN Live a také na živém streamu TV Nova a TN Live na Voyo. Předpoklad je, že program bude probíhat do cca 16:00.

„Britská královská rodina je pro nás stále velmi atraktivním tématem, rádi sledujeme příběhy králů a královen, princů a princezen, vnímáme silnou tradici, ale i skandály a neotřelé novinky,“ doplňuje Michal Kratochvíl, šéfredaktor zpravodajství TV Nova a komentátor přímého přenosu„Královská svatba Harryho a Meghan zaujala stovky milionů lidí na celé planetě a my věříme, že podobný, ne-li větší ohlas bude mít i korunovace Karla III., bude to totiž poprvé po sedmdesáti letech. A díky TV Nova můžete být v přední řadě i vy,“ dodává Michal Kratochvíl.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *