Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Slunečné dny jsou zpět! Rozjasněte pokožku přípravky, které vás omladí a dodají svěžest

Během dní plných slunce chcete zářit. Je jedno, jestli v kanceláři, na večírku, u přátel. Zkrátka chcete vypadat jako políbená sluncem. Vaše pleť si proto zaslouží hýčkání. Vyberte si přípravky, které zajistí, že budete neustále vypadat, jako byste se právě vrátila z dovolené…

Na jarní období se těšíme celoročně. Jenže pleť je zimou zašedlá, váš vzhled je unavený a vy pomalu nabíráte jistotu, že takto se mezi přáteli objevit nechcete. Zvlášť když do letní dovolené je ještě daleko… I když se snažíte pobývat na slunci, máte stále na paměti, že právě to není zdravé. Ale není tomu tak. Čas strávený na slunci, tedy v rozumné míře, dodává organismu tolik potřebný vitamin D. Jenže UVA a UVB paprsky, které pokožkou pronikají, mohou vyvolat překotnou tvorbu melaninu, který způsobuje zhnědnutí pokožky a také vznik pigmentových skvrn. Navíc ani tvorba melaninu není zárukou, že je struktura pleti chráněna, a dochází k rychlému nástupu tvorby vrásek. Pokud tedy plánujete venkovní aktivity, zvolte širokospektrální přípravky, ideálně takové, které chrání proti UVA i UVB paprskům. Hodně pleť hydratujte, užívejte vitamin A a přidejte si do denní rutiny konzumaci kolagenu. Jedinečné produkty Orlane, které chrání, regenerují a zabraňují vzniku pigmentových skvrn i zánětlivých reakcí, by letos ve vaší kosmetické taštičce chybět neměly. Tady jsou:

Antirides Extreme krém SPF 30, Orlane – 50 ml/3605 Kč
Krém na vrásky s extrémním účinkem a ochranným faktorem 30 je výjimečnou péčí, která napomáhá v úspěšném boji proti hlubokým vráskám a zároveň pleť chrání před škodlivým UV zářením. Může se pochlubit trojím účinkem: podporuje regeneraci pokožky a tzv. „sešívá“ vrásku zevnitř; obnovuje podpůrnou funkci pokožky, čímž vytlačuje vrásky ven; přináší nejen okamžitý, ale především dlouhodobý komfort a hydrataci. Můžete se těšit na omlazenou pleť a pomalu ustupující vrásky. Proti nim krém bojuje v jejich samotném základu tím, že pomáhá obnovit paměť buněk a stimulovat nápravu epidermu. Podporuje přirozenou ochrannou funkci pleti proti volným radikálům. V krému proti vráskám SPF 30 jsou kromě patentované látky Mémoxyle® a komplexu B21 Bio-Energic obsaženy také UVA a UVB filtry, které účinně chrání pleť proti vráskám i tmavým skvrnám, jež jsou způsobeny slunečním zářením. Dále obsahuje výtažek z jasmínu, který se podílí na snížení zánětlivých reakcí, a naopak na posílení obranyschopnosti pleti proti volným radikálům, jež jsou nežádoucími spouštěči jejího stárnutí.

Antirides Extreme Sluneční sérum, Orlane – 50 ml/2427 Kč
Orlane Antirides Extreme Sluneční sérum proti stárnutí pleti je jedinečným produktem chránícím pleť před poškozením UVA, UVB a infračerveným zářením. To urychluje stárnutí pleti, pro což se vžil anglický výraz „fotoaging“. Sluneční sérum tlumí zánětlivé reakce, odbourává volné radikály a stimuluje buněčnou energii. Jeho úkolem je důkladně připravit pleť na opalování, ale také napravit případná poškození pleti slunečním zářením. Pleť hydratuje a oživuje. Buňky a DNA chrání před poškozením. Ochraňuje před stárnutím a vznikem nežádoucích pigmentových skvrn a prodlužuje životnost vašeho opálení. Sluneční sérum proti stárnutí pleti lze používat celoročně, a to na všechny typy pleti a v kombinaci s kterýmkoli pleťovým krémem značky Orlane, BB krémem či krémem s ochranným faktorem. Hodí se také jako následná péče po pobytu na slunci pro regeneraci, hydrataci a celkové zklidnění. Ve slunečním anti-aging séru je mimo jiné obsažen jasmínový komplex pro podporu obranyschopnosti pleti a zachycení volných radikálů z UVA, UVB a infračerveného záření. Dále pak komplex B21 Bio-Energic, který je zdrojem energie nezbytné pro nápravu, hydrataci a kompenzaci pleti vysušené slunečním zářením. Zklidňuje ji a regeneruje. Vitaminový komplex (B1, B2, B12, B5 a B3) se podílí na obnově a revitalizaci pleti, navíc zvyšuje její elasticitu.

Bronzující pudr Solei Bronze, Orlane – 9 g/1071 Kč
Bronzující kompaktní pudr Bronzing Pressed Powder č. 23 v odstínu „sluneční bronz“ vytvoří přirozený a jednotný tón pleti, který jí vydrží po celý den. Má velmi jemnou a lehkou texturu, díky níž se snadno nanáší a dokonale splývá s pletí. Mějte i vy krásnou, matnou, hedvábně jemnou a přirozeně jasnou pleť. Tento kompaktní pudr dodá vaší tváři lehounké, zcela přirozeně působící opálení, jehož intenzitu můžete libovolně regulovat. O pohodlí a příjemný pocit vaší pleti se postarají v něm obsažené hydratační a vyživující ingredience. Dekorativní pečující kosmetika Orlane zahrnuje širokou škálu jedinečných kolekcí rtěnek, podkladových make-upů, kompaktních pudrů a tónovacích hydratačních krémů, které nejen podtrhnou krásu vaší pleti, ale také ji ošetří. Ve vašem neceséru by neměla chybět ani pečující řasenka a nezbytný rozjasňující pečující štětec na oční kontury. Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Zdroj: www.orlanecz.com, foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *