Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Vasky uvádějí novou kolekci kultovních tenisek, historie modelu Gery sahá do 70. let minulého století

S příchodem teplých dní Vasky představují novou kolekci tenisek Vasky Gery. Inspirace nového střihu sahá hluboko do historie. Model, který byl v Německu navržen už během 70. let minulého století, si díky nadčasovému provedení postupně našel cestu do moderních botníků a ani po letech neztrácí svou oblibu. Do svých portfolií jej stále zahrnují i světové módní značky. Vasky prodávají model Gery v bílé a černé variantě.

Nová kolekce tenisek Gery navazuje na tradiční model German Shoes. Historie střihu sahá až do druhé světové války, kdy tyto boty sloužily armádám na tréninky. Jejich autory jsou bratři Dresslerovi stojící také za vznikem značek Puma a Adidas.

Dominantou tohoto modelu je členění boty a kombinace dvou materiálů v odlišné barvě kůže. Tenisky Gery si oblíbí ti, kdo hledají pohodlí a praktičnost v nadčasovém designu. Tenisky snadno doplní sportovní i volnočasový outfit, a to bez ohledu na věk či pohlaví. Vasky dbají při navrhování nových modelů právě na nadčasovost, proto tento model nemohl v nabídce chybět. „Tato kolekce opět koresponduje s naší filozofií, kdy se snažíme na trh přinášet střihy, které jsou nadčasové. Vzor German trainers je na trhu již od roku 1980. Vznikly sice za jiným účelem, ale nakonec se staly módní ikonou. Nad vzorem jsme přemýšleli poslední 3 roky a jsem rád, že v tom letošním jsme je zařadili do naší nabídky. Jedná se o pohodlnou botu, kterou můžete vzít k čemukoliv,” popisuje Václav Staněk, zakladatel firmy Vasky.

Vasky Gery se prodávají za 2 999 Kč a jsou dostupné na e-shopu i ve všech kamenných prodejnách. Zákazníci mohou vybírat mezi kombinací kvalitní bílé hladké kůže a šedého semiše nebo černé hladké kůže a semiše ve stejné barvě. Vasky Gery působí elegantním dojmem, doplní volnočasový outfit a bez vad na kráse vydrží mnoho sezón.

Zdroj a foto: https://vasky.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *