Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Radotín Sportfest představí už o tomto víkendu více než 20 sportovních disciplín

Městská část Radotín bude o nadcházejícím víkendu 17. a 18. června 2023 místem konání prvního ročníku akce Radotín Sportfest. Návštěvníkům nabídne více než dvě desítky sportovních odvětví – plavání, aquatlon, biatlon, badminton, plážový fotbal i volejbal, basketbal, atletické disciplíny, cyklistiku, lakros, gymnastiku, lezení, kuželky, softbal, tenis i souboj na dračí lodi. Všechny aktivity jsou zdarma. Jednotlivé sporty nabídnou závody nebo turnaje pro veřejnost, ukázkové tréninky či workshopy.

Nebude chybět ani společný běh s olympioničkou Marcelou Joglovou, akci pro celou rodinu podporují i další známé osobnosti ze světa sportu – fotbalista Jan Koller, basketbalista Jiří Zídek, volejbalistka Markéta Nausch Sluková, biatlonista Ondřej Moravec a další.

Infostánek k akci Radotín Sportfest bude k dispozici návštěvníkům kousek od vstupu na koupací biotop. Tam se zájemci dozví podrobnosti o aktuálním programu na jednotlivých sportovištích (program je také na internetové stránce www.radotinsportovni.cz).

Většina sportovišť se nachází právě v blízkosti biotopu, kde vyroste pódium, na kterém se odehraje v sobotu i v neděli slavnostní vyhlášení výsledků jednotlivých disciplín. Kulturní program zajistí koncerty zpěváka Marcella s kapelou (v sobotu) a Story Time (v neděli).

Zdroj a foto: www.radotinsportovni.cz

Jeden myslel na “Radotín Sportfest představí už o tomto víkendu více než 20 sportovních disciplín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *