Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityMóda

Sharlota představila na eventu na pražské Národní třídě svoji limitovanou edici módních doplňků Wild One

Královna českého rapu Sharlota, která je známá svým extravagantním stylem, představila na pražské Národní třídě limitovanou edici kabelek, peněženek a batůžků Vuch x Sharlota Wild One. Poznávacím znamením je rebelie v protikladu s něžnou ženskostí. Vystihují to i zvolené barvy, černá a růžová.

Na příjemném letním večírku se objevily další známé osobnosti, které Sharlota pozvala a má ráda. Kolekci pokřtily například moderátorka Bára Krčmová, zpěvačka Nikola Ďuricová, Adéla Zenklová z hudebního labelu Blakkwood Records nebo influencerky Martina Helis, Nikola Sedláčková a Michaela Říbalová. Podpořit ji přišel i manžel, hudebník Lukáš Jirkovský alias Lucas Blakk.

„Limitovaná edice kabelek, peněženek a batůžků, kterou jsem připravila s módní značkou Vuch, propojuje protiklady rebelky i princezny a vystihne přesně tu osobnost, kterou zrovna chceš zvýraznit,“ popisuje kolekci Sharlota.

„Víme, že část naší osobnosti se může rychle proměnit, a proto i rebelii, která vystihuje tuto kolekci, můžete jednoduše odepnout. Buď Rider, buď Lady, buď Adventure seeker. Zkrátka propojit můžete všechny své já a nechat je vyniknout skrz jedinečný kousek z této limitované kolekce,“ doplňuje spolumajitel a šéfdesignér módní značky Vuch Martin Kůs.

Nové kabelky, peněženky a batůžky v limitované edici nesou název Rider, Lady a Adventure seeker a všechny jsou v provedení růžové nebo černé s výraznými stříbrnými detaily. Vybírat tak můžete podle nálady a být buď princezna nebo rebelka. Kolekce tak vystihuje i samotnou Sharlotu. Sama má ráda výstřednost, kterou je proslulá, v této limitce nechala vyniknout jak něžnou ženskost, tak svou rebelskou povahu.

Zdroj a foto: Vuch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *