Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

3 tipy, jak si užít léto na maximum s novinkou Ploom X

Léto je ideálním časem pro odpočinek, ale i nová dobrodružství a objevování. Spolu se skvělou designovou novinkou Ploom X si užijete naplno vše, co léto nabízí. Nechte se inspirovat několika tipy, jak si užít léto bez ohledu na to, jakou aktivitu zvolíte. Ploom X přináší příležitost užít si chvíle pro sebe a vytvářet nezapomenutelné zážitky.

1. Relaxace
Nic nepřekoná chvíle klidu a odpočinku na zahradě nebo na pláži během letního odpoledne. Vezměte si s sebou zařízení Ploom X a užívejte si relaxaci u bazénu, při poslechu hudby anebo čtením oblíbené knihy. Díky snadnému ovládání si nemusíte lámat hlavu s nastavením nebo řešit kam odklepete popel. Můžete si vychutnat oblíbenou příchuť, ale i objevit nové chuťové kombinace, díky široké nabídce.

2. Dobrodružství
Léto je vhodným obdobím pro vyzkoušení různých nových věcí. Můžete vyzkoušet adrenalinové sporty, dobrodružné výpravy, ale i rozvíjet kreativitu, ať už jde o malování, psaní nebo fotografování. Ploom X je jedinečným společníkem pro všechny tyto aktivity, protože je skladný, takže se vejde jednoduše do kapsy. “Díky ergonomickému oblázkovému tvaru dokonale padne přímo do dlaně a hladká technologie bez tlačítek přináší jednoduchost v ovládání,” sděluje Libor Kadlec marketingový ředitel Ploom. Užívejte si chuť osvěžení a dobrodružství zároveň spolu s mentolovou příchutí.

3. Zábava
Čas plný festivalů, venkovních koncertů, zábavních akcí a kultury. Při návštěvě těchto akcí může být Ploom X skvělým doplňkem. Můžete si jej s sebou vzít a relaxovat ve stínu stromů nebo skandovat v prvních řadách u pódia. Navíc se nemusíte obávat, že by vám bránil v pohybu nebo někde překážel. Lze ho nosit pohodlně v kapse nebo ho hodit i do té nejmenší kabelky. Ploom X také nabízí krátkou přestávku od shonu a davu lidí. Spolu se širokou škálou dostupných příchutí zkuste objevovat nové kombinace, které zpestří zážitek z huby a umocní atmosféru festivalu. Při používání Ploom X si, ale vždy přečtěte pravidla konkrétní akce a respektujte jejich pokyny.

Léto s PLOOM
30. 7. 2023 – Depeche Mode vystoupí v Praze!
Hudební velikáni Depeche Mode se po 5 letech vydávají na světovou tour Memento Mori, při které se představí českým fanouškům s doposud jejich největší show na pražském letišti Letňany. Těšit se na ně můžete v neděli 30. července od 15 hodin. Součástí areálu bude také Ploom Pop up store, kde si můžete vyzkoušet unikátní Ploom X.

10.7. – 31.8. 2023 – Léto v Praze – vyrazte do Riegrových sadů a podpořte dobrou věc
Riegrovy sady jsou jedním z oblíbených parků plných zeleně v centru Prahy. Ideální místo pro piknik, procházku nebo relaxaci. A co když během své procházky narazíte na místo, kde budete moci ochutnat skvělé drinky, využít chill out zónu a ještě přispět na dobrou věc? Právě takovým místem je Ploom pop up platforma, která bude od 10.7. do 31.8. v Riegrových sadech. Na tomto místě můžete ochutnat výtečné prosecco, blíže poznat párování drinků s Ploom X a vyzkoušet si samotné zařízení. Ochutnat lze různé příchutě drinků jako třeba Máta, Hruška, Berries nebo Tobacco a to vše na míru k Ploom X od Café Bar Pilotů z pražských Vršovic. Kromě milé obsluhy na vás čeká chill out zóna, kde se můžete zastavit a zrelaxovat se. Pop up bude doprovázet fashion koutek pro dobrou věc. Na tomto místě si můžete od 10.července nakoupit oblečení z Oděvní banky a pořadatelé 100 % výtěžku pošlou na projekt neziskové organizace Klub svobodných matek z.s., která již několik let poskytuje komplexní pomoc rodinám samoživitelů z celé České republiky. Přispět můžete také tak, že donesete své oblečení, které bude následně věnováno do oděvní banky. Tam oděvy roztřídí podle druhů a velikostí a rozdělí je lidem v sociální nouzi.

1.8. – 26.8. 2023 – Maxim RESURRECCION v Galerie 1 v Praze
Dne 1.8. 2023 od 18:00 v Galerii 1 ve Štěpánské ulici v Praze začíná výstava s názvem RESURRECCION česko-amerického malíře Maxima Havlíčka, který tvoří pod svým uměleckým jménem MAXIM. Zde veřejnosti poprvé představí nejnovější obrazy. Součástí výstavy bude videomapping na speciální obraz Ploom, zvukový podkres od skladatele Karla Havlíčka, Maximova dvojčete. Ten se postará také o živý hudební doprovod v průběhu vernisáže, která se koná 1. srpna od 18 hodin. Prodejní výstavu Resurrection bude možné navštívit až do 26. srpna. Těšit se můžete na vyzkoušení unikátního zařízení Ploom X. Vstup je zdarma.

6.8. 2023 – The Weekend v Praze!
Kanadský zpěvák žánrů současného R&B a indie R&B vystoupí v neděli 6.8.2023 od 20:00 na Letišti Praha Letňany. Těšit se můžete na neskutečný hudební zážitek. Nezapomeňte zavítat do Ploom Pop up store, kde si můžete vyzkoušet unikátní Ploom X.

Zdroj a foto: Ploom X

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *