Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Bílé lodičky – Proč byste je měly mít ve svém šatníku?

Pokud se chcete letos blýsknout, vsaďte na stylové bílé lodičky. Jestliže nevíte, jak je vkusně zakomponovat do vašeho outfitu, nevadí! My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Proč zařadit do svého šatníku bílé lodičky?
Bílé lodičky jsou klasika, která z módy nevychází. Výhodou bílé barvy je to, že lze kombinovat s dalšími pestrými barvami i se vzory a s motivy. Jedná se totiž o tzv. univerzální barvu. Podobně je tomu i u barvy černé. Bílá barva sluší všem ženám. Bílé lodičky tak mohou nosit ženy všech generací. Bílé modely lodiček mohou mít na sobě i dekorativní prvky. Ženy a dívky si oblíbily zejména kousky se zlatými nebo se stříbrnými detaily. Ty totiž mohou snadno sladit i se svými třpytivými šperky. Fantazii se meze nekladou. Módní bílé lodičky využijete do společenských i do business outfitů. Nosit je můžete na nejrůznější oslavy, party i na rande. Hodí se tak tedy i na volnočasové nošení. Zkrátka a dobře jde o univerzální a všestranný kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné moderní ženě či dívce. Kvalitní kousky můžete sehnat např. i na oblíbeném e-shopu CCC. Zde s výběrem bílých lodiček nešlápnete vedle.

K jakému oblečení se hodí letos bílé lodičky?
Bílé dámské lodičky se skvěle hodí do tzv. celobílých outfitů. Kombinovat je však můžete i s trendy trapézovou nebo s plisovanou sukní s vysokým pasem v přírodních nebo v pastelových barvách. Ty totiž letos pofrčí. K bílým lodičkám pak nezapomeňte přikoupit i další sněhové módní doplňky. Ty by měly k sobě ladit nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit celistvým dojmem. Sněhové lodičky a další doplňky, jako je pásek nebo kabelky, můžete nakupovat např. v kamenných prodejnách CCC. Bílé lodičky zapadnou i do business outfitu s kalhotami typu chino. K těm pak můžete vybírat i modrou dámskou košili ve světlém odstínu. Bílé lodičky lze kombinovat i s oblečením se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové. Vždy tak bude záležet na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Z jakého materiálu si letos vybírat dámské bílé lodičky?
Abychom šly tzv. s dobou, měly bychom si do našeho šatníku opatřit lodičky, které jsou módní, ale i kvalitní. Na trhu najdeme stylové kousky ze syntetických i z přírodních materiálů. V poslední době vedou však na plné čáře kousky z přírodní kůže. Ty mají totiž mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní a pohodlné, ale také jsou tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života dnes propagují ty největší módní světové značky. Je tak z čeho vybírat. Bílé lodičky z pravé kůže mohou být vyrobené v hladkém i v broušeném provedení. O bílé lodičky ze semiše však musíme pečovat jiným způsobem, než je tomu u těch hladkých. Do výbavy bychom si tak měly určitě pořídit i speciální gumu na semiš. Broušená kůže totiž nesnáší vlhkost. Trendy bílé lodičky ze syntetických i z přírodních materiálů najdeme např. i u oblíbeného prodejce CCC. Tady si přijde na své každá moderní dáma či slečna.

Zdroj a foto: CCC

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *