Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Kovové holící strojky značky Bambaw, to je zero-waste řešení pro všechny, kteří touží po hladké pleti a zároveň nechtějí zbytečně zatěžovat planetu!

Jednorázová holítka není možné recyklovat, protože břit je v nich zalit do plastu, a tak jich miliardy končí ročně na skládkách.  Naštěstí máme řešení, které nezatíží planetu, a navíc vám z dlouhodobého hlediska ušetří i peníze. Řeč je o kovových holících strojcích Bambaw, které jsou krásné a vydrží vám dlouhé roky. Jediné, co v nich měníte je žiletka a ty se dají v sadě pořídit už za několik málo desítek korun.

Ekologické a stylové
Holící strojky belgické značky Bambaw jsou celokovové a vyrábějí se v mnoha elegantních barevných provedeních, od jemné růžové až po sytě černou a hodí se pro ženy i pro muže. Můžete je koupit samostatně nebo rovnou s praktickým stojánkem, který jednoduše postavíte na poličku nebo na vanu a strojek tak budete mít vždy na očích a připravený k akci.

Za pár měsíců se vám počáteční vyšší investice do strojku začne opravdu vyplácet. Náhradní žiletky Astra jsou snadno dostupné ve většině supermaketů a je navíc možné je také recyklovat. Patří ale mezi nebezpečný odpad a je nutné je odnést do sběrného dvora. Samozřejmě je nesmysl běhat tam s každou jednou žiletkou. Doma si proto můžete připravit nádobu, kam budete použité žiletky házet a do sběrného dvora je nosit jednou za čas.

Holící strojek Bambaw se stojanem – 629,- Kč
Holící strojek Bambaw samostatný – 489,- Kč

Holicí mýdlo a štětka, dvojka pro dokonalé oholení
K zero-waste holení samozřejmě také patří mýdlo na holení a štětka. Klasické pěny na holení se prodávají v kovových natlakovaných obalech, které se jen těžko recyklují. Naopak holící mýdlo spotřebujete beze zbytku a ve spojení s holící štětkou vám poskytnou dokonalou službu. Značka Bambaw nabízí holící mýdla ve dvou variantách a to holící mýdlo s meruňkou, které se hodí pro všechny typy pleti a holící mýdlo s rozmarýnem, které je vhodné pro sušší pleť. Mýdla hydratují, vyživují a zároveň zklidňují pokožku po holení. Používají se na navlhčenou pleť, na které vytvoří bohatou hustou pěnu, díky které půjde holení jako po másle. K dokonalému oholení pak pomůže holící štětka, kdy jemnými krouživými pohyby nadzvedáváte chloupky a zároveň působí na pleť jako exfoliant, takže ji zbavuje odumřelých částí. Štětka je vyrobená z odolného hliníkového materiálu a tvar rukojeti zajistí pevný a pohodlný úchop. Štětiny jsou vyrobeny z nylonu, který je dodnes nejlepší alternativou pro jezevčí chlupy a potěší tak všechny vegany nebo ty, kterým vadí “zvířecí odér”. Navíc tato syntetická vlákna rychleji schnou a nevypadávají. Štětky jsou k dostání v barvě růžového zlata nebo v černé.

Holící mýdlo – 179,- Kč
Štětec na holení – 429,- Kč

Zdroj a foto: www.maluna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *