Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Swarovski se připojuje k oslavám 100. výročí Disney

Značka Swarovski se s radostí připojuje k oslavám 100. výročí společnosti The Walt Disney Company a přidává se k iniciativě Disney 100 Years of Wonder (Disney100), která v průběhu celého jednoho roku oslavuje neuvěřitelnou historii vyprávěčské ikony. 

Na oslavu stoletého jubilea magického umění a představivosti se společnost Disney propojila s několika mezinárodně renomovanými kreativními vizionáři a rodícími se talenty ze světa módy, filmu, hudby a umění. Ve vzájemné spolupráci pak vznikla díla inspirovaná světem Disney, určená na podporu nadace Make-A-Wish®.

Kreativní ředitelka Swarovski, Giovanna Engelbertová, přispěje na podporu nadace replikou úžasného křišťálového střevíčku, vytvořeného pro celovečerní film Disney – Popelka, který vznikl v roce 2015.

Ikonický Popelčin střevíček vytvořili řemeslní mistři v ústředí značky, které se nachází v Rakouských Alpách. Tento dokonalý kousek je skvělou připomínkou radostného a jiskřivého odkazu společnosti Disney. Střevíček má 221 fazet a je vyroben z pevných křišťálů Aurora Borealis, které vynikají svým odrazem a magickou září. Tento krásný kousek je úžasnou přehlídkou neopakovatelného savoir-faire. Na jeho výrobě strávilo osm techniků plných 150 hodin.

„Je nám ctí podílet se na této globální oslavě kreativity a neutuchajícího talentu,“ dodává Giovanna Engelbertová.

„K vytvoření variace Popelčina střevíčku pro oslavy Disney 100 mne inspirovalo jméno charitativní organizace i myšlenka přání. Tento střevíček je navíc také jednou z vůbec nejslavnějších bot na světě. Je transformativní a plný kouzel, a tak byl tím pravým kouskem pro spojení světů Swarovski a Disney.“

Giovanna Engelbertová se připojila k dalším ikonám, které na podporu nadace Make-A-Wish® vytvořily umělecká díla, nejrůznější produkty i zážitky.

Zdroj a foto: Swarovski

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *